Follow us

Τάμτα: Δείτε τις προσωπικές της φωτογραφίες και το βίντεο με τον Σάκη Ρουβά!

Φέτος, ο Σάκης Ρουβάς θα επιστρέψει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας κάνοντας κάτι σαν το επιτυχημένο πρόγραμμά του στο Starz, αλλά αυτή τη φορά θα έχει και την ιδανική παρέα, την Τάμτα.

Σάκης-Τάμτα

Οι πρόβες τους έχουν ξεκινήσει ήδη και οι εκπλήξεις που ετοιμάζουν on stage θα είναι πολλές. Ο Δημήτρης Κοντόπουλος ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο με τους δύο καλλιτέχνες να βρίσκονται στο στούντιό του σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες. Δείτε το:

Αυτή την περίοδο η Τάμτα έχει ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας για το νέο της CD και περνάει το χρόνο της, όπως λέει και η ίδια μέσω Facebook ή Τwitter, κάνοντας πρόβες. Όσο για την πρεμιέρα τους, η ίδια αποκάλυψε μέσω Τwitter ότι θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου, αν και αρχικά είχε ακουστεί ότι θα ξεκινήσουν στις 27 Νοεμβρίου.

Τάμτα

Μαζί με το συνεργάτη και φίλο της, Πάνο Γιαννακόπουλο, στο Ten του Κολωνακίου.

Τάμτα - εικόνα 2

Στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α. για να δει την Μπιγιονσέ live μαζί με τους φίλους της, Mi-Ro, Πάνο Γιαννακόπουλο και Δημήτρη Τσακούμη.

Τάμτα - εικόνα 3

Η Τάμτα έχει ξυπνήσει προφανώς με καλή διάθεση και θέλησε να το μοιραστεί με όλους τους φίλους της στο Twitter.

Τάμτα - εικόνα 4

«Λατρεύω τους φίλους μου» έγραψε στο Τwitter η Τάμτα εννοώντας, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, το σύντροφό της, Γρηγόρη Πετράκο, τον Αντώνη Ντόμινο, τη Σοφία Στρατή, τον Μιχάλη Μόσχου, τη Στεφανία Ρίζου και τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Σάκης-Τάμτα

Τάμτα

Mi-Ro-Τάμτα-Γιαννακόπουλος-Τσακούμης

banner

Πετράκος-Ντόμινος-Στρατή-Τάμτα-Μόσχου-Ρίζου-Γιαννέτος

Τάμτα-Πάνος Γιαννακόπουλος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα