Follow us

Οι Νύχτες Των Σταρ: Οι συναντήσεις που συζητήθηκαν

Η Άννα Βίσση οργάνωσε μια βραδιά στο μαγαζί όπου εμφανίζεται για τους διάσημους φίλους της, η Ηρώ συναντήθηκε επί σκηνής με τον Αντώνη Λουδάρο και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ενώ το T- Palace του ξενοδοχείου King George ανακαινίστηκε ριζικά και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλους υποδέχτηκε τους λαμπερούς εκπρόσωπους της εγχώριας showbiz.

Μελέτη-Ματσούκα-Μακρυπούλια
Οι Νύχτες Των ΣταρΗ Ελεονώρα Μελέτη και η Έμη Λιβανίου βρέθηκαν στο Αθηνών Αρένα. Η πρώτη είδε την Άννα Βίσση για δεύτερη φορά ζωντανά στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου. Η μόνη διαφορά ήταν ότι το βράδυ της Πέμπτης δεν συνοδευόταν από τον αγαπημένο της, Γιάννη Ολιζιέρσκυ, όπως στην πρεμιέρα.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 2Η Ιωάννα Μαρτζούκου και ο Κωνσταντίνος Καζάκος διασκέδασαν στο Αθηνών Αρένα.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 3Αριστερά: Η Ζέτα Μακρυπούλια στο Αθηνών Αρένα. Δεξιά: Η Δήμητρα Ματσούκα έδωσε το παρόν στην πρεμιέρα του Πόλις Studio.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 4Η Ελισσάβετ Μουτάφη παρακολούθησε την Ηρώ, τον Αντώνη Λουδάρο και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στο Πόλις Studio, ενώ η Εύη Βατίδου βρέθηκε στα εγκαίνια του T-Palace.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 5Χρήστος Κυπριανίδης, Γιάννης Καζανίδης, Σέρος Μύρτας και Ευαγγελία Αραβανή στα εγκαίνια του T-Palace.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 6Τα Κόκκινα Χαλιά ήταν μεταξύ των καλεσμένων στο Αθηνών Αρένα.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 7Η ομάδα του «Όμορφου Κόσμου» βρέθηκε στο Αθηνών Αρένα όχι μόνο για διασκέδαση αλλά και για δουλειά. Λίγο πριν η Άννα εμφανιστεί στη σκηνή, μπήκαν στο καμαρίνι της μαζί με δύο κάμερες της εκπομπής για να της κάνουν τις δικές τους ερωτήσεις. Στο τέλος της συνέντευξης, η Άννα Βίσση και ο Νίκος Παπαδάκης έδωσαν ένα «καυτό» φιλί στο στόμα.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 8Αριστερά: Η Νατάσα Θεοδωρίδου ποζάρει στους φωτογράφους με το φίλο της, Νίκο Παπαδάκη. Δεξιά: Η Μιμή Ντενίση με το συμπρωταγωνιστή της στο θέατρο, Κώστα Βουτσά.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 9Η Σοφία Βογιατζάκη και η Καίτη Κωνσταντίνου βρέθηκαν στο Πόλις Studio. Μετά την πρεμιέρα, η Καίτη επισκέφτηκε το Αθηνών Αρένα από το οποίο αποχώρησε τις πρώτες πρωινές ώρες, μόλις η Άννα κατέβηκε από τη σκηνή — αν και δεν είναι πολύ γνωστό οι δυο τους κάνουν στενή παρέα τον τελευταίο καιρό.

Μελέτη-Ματσούκα-Μακρυπούλια

Σοφία Βογιατζάκη

Βογιατζάκη-Κωνσταντίνου

banner

Δήμητρα Ματσούκα

Ελεονώρα Μελέτη

Ελισσάβετ Μουτάφη

banner

Έμη Λιβανίου

Εύη Βατίδου

Ζέτα Μακρυπούλια

banner

Θεοδωρίδου-Παπαδάκης-Βουτσάς-Ντενίση

Καινούργιου-Παπαδάκης-Αραμπατζή-Νομικού-Ουγγαρέζος

Καίτη Κωνσταντίνου

banner

Κόκκινα Χαλιά

Κυπριανίδης-Καζανίδης-Μύρτας-Αραβανή

Κώστας Βουτσάς-Μιμή Ντενίση

banner

Μακρυπούλια-Ματσούκα

Μαρτζούκου-Καζάκος

Μελέτη-Λιβανίου

banner

Μουτάφη-Βατίδου

Νατάσα Θεοδωρίδου-Νίκος Παπαδάκης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα