Follow us

Άννα Βίσση: Ανέκδοτες φωτογραφίες της από το Λος Άντζελες

Οι πρόβες της Άννας για τις εμφανίσεις στο Αθηνών Αρένα συνεχίζονται. Η Ελληνίδα σταρ περνάει, σχεδόν σε καθημερινή βάση, πολλές ώρες στο νυχτερινό κέντρο μαζί με την ομάδα της με σκοπό όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου.

Άννα Βίσση
Άννα Βίσση

Οι χορευτές που θα πλαισιώνουν την Άννα Βίσση θα είναι δέκα. Οι έξι από αυτούς ήρθαν απευθείας απ' την Αμερική και οι υπόλοιποι τέσσερις είναι Έλληνες. Την επιμέλεια, φυσικά, θα έχει ο Ζερμέν Μπράουν. Ο χορογράφος της Άννας έγινε διάσημος από τις συνεργασίες του με τις Κριστίνα Αγκιλέρα, Λιόνα Λιούις, Κέιτ Χάντσον ενώ έχει δουλέψει και σε fashion shows του οίκου Louis Vuitton και της Victoria's Secret.

Άννα Βίσση - εικόνα 2

Και αυτές οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από το διάσημο μουσικό Ντέιβ Στιούαρτ και τις έβαλε ο ίδιος στο Twitter. Υπάρχει, όμως, και κάτι ακόμα που αφορά την Άννα Βίσση και τον Στιούαρτ, το οποίο βρίσκεται στο booklet του άλμπουμ της «Απαγορευμένο», που κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο περίπου. Στις ευχαριστίες η Άννα αναφέρει πρώτα απ' όλους τον Ντέιβ Στιούαρτ αποδεικνύοντας πως η τόσο στενή τους φιλία δεν ξεκίνησε πρόσφατα αλλά μετρά τουλάχιστον ένα χρόνο.

Άννα Βίσση

Άννα Βίσση (1)

Άννα Βίσση (2)

banner

Άννα Βίσση (3)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα