Follow us

Έλλη Κοκκίνου: Πώς κατάφερε να εκτοπίσει την Κάιλι Μινόγκ

Η Έλλη Κοκκίνου έφυγε στις 6.00 χτες το πρωί για την Αμερική, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου για τις προγραμματισμένες συναυλίες της στο πλαίσιο της «North America Tour 2009». Νέα Υόρκη, Τορόντο, Σικάγο, Μόντρεαλ, Βοστώνη, Βανκούβερ και Σαν Φρανσίσκο είναι οι σταθμοί της περιοδείας της, στην οποία θα τη συνοδεύει ο Γιώργος Χρήστου.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Έλλη Κοκκίνου

Η πρώτη συναυλία θα δοθεί στο στάδιο «Hammerstein Ballroom» της Νέας Υόρκης, απόψε. Το ιδιαίτερο με αυτή τη βραδιά -εκτός του ότι είναι η πρώτη της μεγάλης της περιοδείας στις ΗΠΑ-, είναι ότι εξαιτίας της η Ελληνίδα τραγουδίστρια βρέθηκε αντιμέτωπη με την Κάιλι Μινόγκ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η δεύτερη ήθελε να δώσει μια συναυλία την ίδια μέρα και στο ίδιο στάδιο, όμως η εταιρία που έχει αναλάβει τις εμφανίσεις της Έλλης είχε ήδη κλείσει το στάδιο για εκείνη.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι συνεργάτες της διεθνούς φήμης Αυστραλέζας σταρ έκαναν ό,τι μπορούσαν για να καταφέρει να έχει το χώρο δικό της για τη συγκεκριμένη βραδιά, όμως τα συμβόλαια με την εταιρία της Έλλης είχαν ήδη υπογραφεί και έτσι αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν.

Η επόμενη συναυλία της Έλλης, θα γίνει αύριο στο Σικάγο και η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στις 24 Οκτωβρίου στο Σαν Φραντσίσκο . Μαζί της στο ταξίδι δεν θα έχει το γιο της, αν και αρχικά η ίδια το επιθυμούσε — αποφάσισε όμως ότι θα ήταν μεγάλη ταλαιπωρία για τον μόλις 18 μηνών Αλέξανδρο.

Έλλη Κοκκίνου

Έλλη Κοκκίνου στο Ελ. Βενιζέλος

Έλλη Κοκκίνου-Γιώργος Χρήστου

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα