Follow us

Οι Σέξι Γυναίκες Που Χάθηκαν Από Τη Ζωή Μας [Part II]: Σύλβια Παπαδάκη, Βίκυ Παπαδοπούλου, Άννα Πρέλεβιτς, Μαντώ Γαστεράτου, Νταιάνα Ιγροπούλου, βάλαμε ιδιωτικό ντετέκτιβ να σας ψάχνει.

Αν τα έβαψες μαύρα με το πρώτο μέρος, συνειδητοποιώντας πόσες γυναικάρες έχουν εξαφανιστεί από τη ζωή σου, πού να δεις τι σε περιμένει σε αυτό το part:

Χρήστος Γιάννου
ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥ
Οι Σέξι Γυναίκες Που Χάθηκαν Από Τη Ζωή Μας (2)

Βίκυ Παπαδοπουλου

Οι Σέξι Γυναίκες Που Χάθηκαν Από Τη Ζωή Μας [Part II]

Την είδα πρώτη φορά στην σειρά του Παπακαλιάτη και από τότε πολύ απλά όλα μοιάζουν μικρά χωρίς τις ματάρες της να με κοιτούν.

Νταϊανα Ιγροπουλου

Οι Σέξι Γυναίκες Που Χάθηκαν Από Τη Ζωή Μας [Part II] - εικόνα 2

Αυτό το κορίτσι κι αν χάθηκε εντελώς. Λέει πήγε στο Λονδίνο για σπουδές. Καλά έκανε, αλλά εμείς τι φταίμε; Τέτοια μαύρη πέτρα έχουμε να δούμε από τότε που ο Καραμανλής έχασε τις εκλογές και δεν ξαναεμφανίστηκε ποτέ.

Μαντω Γαστερατου

Οι Σέξι Γυναίκες Που Χάθηκαν Από Τη Ζωή Μας [Part II] - εικόνα 3

Μερικές φορές το "χάθηκες" είναι μεταφορικό. Όπως σε αυτή την περίπτωση. Η Μαντώ Γαστεράτου μπορεί να είναι στο MAD και να τη βλέπουμε συχνά, αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι θέλουμε να επιστρέψει στις σέξι φωτογραφίσεις που έκανε κάποτε. Και αυτό δεν είναι απλή επιθυμία. Είναι μια απεγνωσμένη παράκληση.

Άννα Πρελεβιτς

Οι Σέξι Γυναίκες Που Χάθηκαν Από Τη Ζωή Μας [Part II] - εικόνα 4

Η Άννα ανήκει στα νεούδια που μας έκαναν να τα ερωτευθούμε και μας έχουν αφήσει να περιμένουμε τη μεγάλη φωτογράφιση. Αδικία και για εμάς και για τα 181 εκατοστά του υπέροχου κορμιού της.

Συλβια Παπαδακη

Οι Σέξι Γυναίκες Που Χάθηκαν Από Τη Ζωή Μας [Part II] - εικόνα 5

Ίσως η μεγαλύτερη απώλεια στη ζωή μας από όλες. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις το γιατί. Είναι απλό. Η Σύλβια είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έβγαλε αυτός ο πλανήτης και τώρα μπορεί να ζει ακόμα σε αυτόν τον πλανήτη, αλλά δεν ζει στη χώρα μας. Ευτυχώς υπάρχουν και αυτά τα σόσιαλζ και μπορούμε να την θαυμάζουμε κάπου κάπου.

Μην κλαψεις, πριν θυμηθείς το Part I.

Οι Σέξι Γυναίκες Που Χάθηκαν Από Τη Ζωή Μας (2)

Οι Σέξι Γυναίκες Που Χάθηκαν Από Τη Ζωή Μας

Οι Σέξι Γυναίκες Που Χάθηκαν Από Τη Ζωή Μας (3)

banner

Άννα Πρέλεβιτς

Βίκυ Παπαδοπούλου 2

Οι Σέξι Γυναίκες Που Χάθηκαν Από Τη Ζωή Μας (1)

banner

Σύλβια Παπαδάκη

Βίκυ Παπαδοπούλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα