Follow us

Οι Νύχτες Των Σταρ: Ποια μέρη συγκέντρωσαν τους περισσότερους διάσημους;

Η συναυλία-αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο για το μισό αιώνα καλλιτεχνικής δημιουργίας στο ΟΑΚΑ, αποτέλεσε πόλο έλξης πολλών επωνύμων του καλλιτεχνικού, δημοσιογραφικού και πολιτικού κόσμου. Μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα του μουσικού πενταγράμμου τίμησαν με την παρουσία τους το μεγάλο δημιουργό, ενώ μεγάλο ποσοστό από το ποσό των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για την αποκατάσταση της Πάρνηθας, καθώς η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού. Άλλοι πάλι προτίμησαν να παραστούν στις πρεμιέρες των νυχτερινών σχημάτων του χειμώνα για ένα άλλου είδους τρόπο διασκέδασης. Λαμπερές παρουσίες βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια του Posidonio και του Παραλία Live, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που για ακόμα μια βραδιά διασκέδασαν στο Villa Mercedes.       

Μαρία Δουργούνα
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΔΟΥΡΓΟΥΝΑ
Διάσημες Εμφανίσεις
Οι Νύχτες Των Σταρ

Η Όλγα Τρέμη και η Μαρία Χούκλη στο διάλειμμα της συναυλιάς για τα 50 χρόνια του Λευτέρη Παπαδόπουλο μίλησαν για το δημιουργό και την καλλιτεχνική του πορεία.

Καράντη- Λιάνης- Παπαδόπουλος- Μουζενίδου

Η Κοραλία Καράντη με το σύζυγό της, Γιώργο Λιάνη καταφθάνουν στο ΟΑΚΑ. Από τους πρώτους που βρέθηκαν στο χώρο της συναυλίας ήταν ο Λευτέρης Παπαδόπουλος και η σύζυγός του, Ράια Μουζενίδου.

Μιλένα Αποστολάκη-Άννα Νταλάρα

Η Μιλένα Αποστολάκη και η Άννα Νταλάρα παρακολουθούν τη συναυλία-αφιέρωμα στο Λευτέρη Παπαδόπουλου από τις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Πάριος- Μητροπάνος- Ρέμος- Πρωτοψάλτη

Ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Γιάννης Πάριος, ο Αντώνης Ρέμος και η Άλκηστης Πρωτοψάλτη ήταν μερικοί από τους καλλιτέχνες που τίμησαν με την παρουσία τους τον Λευτέρη Παπαδόπουλο.

Καπουτζίδης- Τσαλταμπάσης- Κωνσταντίνου

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στην επίσημη προβολή της ταινίας κινούμενων σχεδίων «Ψηλά στον Ουρανό» στo Mall Village Cinemas. Οι δύο ηθοποιοί, μαζί με τον Γιώργο Κωνσταντίνου -ο οποίος στην πρεμιέρα συνοδευόταν από την κόρη του- έχουν «δανείσει» τις φωνές τους στους κεντρικούς ήρωες της ταινίας.

Χριστίνα Κολέτσα- Σαμπρίνα

Η Χριστίνα Κολέτσα στο Posidonio και η Σαμπρίνα στο Παραλία Live, με άκρως αποκαλυπτικές εμφανίσεις.

Κώστας Φραγκολιάς- Ευαγγελία Αραβανή

Ο Κώστας Φραγκολιάς με την αγαπημένη του στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου Posidonio. Στο ίδιο μαγαζί, την ίδια ημέρα βρέθηκε και η πρώην αγαπημένη του Κώστα, η, εμφανώς αδυνατισμένη, Ευαγγελία Αραβανή, με ξεχωριστή παρέα.

Νίκος Γιγουρτάκης- Αφροδίτη Καπατσέλη
Ο Νίκος Γιγουρτάκης με τη νέα αγαπημένη του -πρώην υποψήφια για το διαγωνισό της Miss Yupi- Αφροδίτη Καπατσέλη στο Villa Mercedes.

Διάσημες Εμφανίσεις

Όλγα Τρέμη-Μαρία Χούκλη

Κοραλία Καράντη-Γιώργος Λιάνης

banner

Λευτέρης Παπαδόπουλος-Ράια Μουζενίδου

Μιλένα Αποστολάκη-Άννα Νταλάρα

Γιάννης Πάριος-Δημήτρης Μητροπάνος

banner

Αντώνης Ρέμος-Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Λάκης Γαβαλάς

Γιώργος Καπουτζίδης- Θανάσης Τσαλταμπάσης

banner

Γιώργος Κωνσταντίνου

Χριστίνα Κολέτσα

Σαμπρίνα

banner

Κώστας Φραγκολιάς με την αγαπημένη του

Ευαγγελία Αραβανή

Νίκος Γιγουρτάκης- Αφροδίτη Καπατσέλη

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα