Follow us

Δέσποινα Βανδή: Τα δάκρυα στην αγκαλιά της μητέρας της και το παρασκήνιο της περιοδείας

Η Δέσποινα μαζί με την παρέα της συνεχίζει να περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα παρουσιάζοντας το δικό της μουσικό υπερθέαμα. Η στάση της στην Καβάλα ήταν η πιο συγκινητική στιγμή του καλοκαιριού για τη Δέσποινα, ενώ το yupi τη συνάντησε στη Σάμο.

Δέσποινα Βανδή

Η Καβάλα ήταν και η αρχή ενός εξαντλητικού πενθήμερου που περιελάμβανε Καστοριά, Πάργα, Πάτρα και Ναύπλιο χωρίς καμία κενή μέρα. Ωστόσο, η έναρξη της «πενθήμερης εκδρομής», όπως αστειευόμενοι λένε κάποιοι στενοί συνεργάτες και φίλοι της, ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο.

Στις 19 Αυγούστου η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στην Ελευθερούπολη της Καβάλας για να δώσει μία συναυλία με την προσέλευση του κόσμου να είναι εντυπωσιακή. Δίπλα της είχε όλους τους συγγενείς και φίλους της. Στη σκηνή που στήθηκε για τη συναυλία ανέβηκε και η μητέρα της Δέσποινας για να αγκαλιάσει την κόρη της και να τη συνοδεύσει στο τραγούδι «Όλα σε Θυμίζουν» του Μάνου Λοΐζου. Η Δέσποινα απευθυνόμενη στον κόσμο αναφέρθηκε στο χαμό του πατέρα της πριν από 9 χρόνια, λέγοντας πως κάθε φορά που ερμηνεύει το συγκεκριμένο κλασικό τραγούδι του Λοΐζου σκέφτεται τον πατέρα της και το αφιερώνει σε εκείνον. Μόλις το τραγούδι τελείωσε και ενώ μαμά και κόρη ήταν συγκινημένες, η Δέσποινα Βανδή αστειεύτηκε συστήνοντας στον κόσμο τη μητέρα της ως τη «μικρή της αδελφή».

Το yupi, όμως, συνάντησε αποκλειστικά τη Δέσποινα σε ένα άλλο σημείο της Ελλάδας. Την Τετάρτη 12 Αυγούστου η Δέσποινα Βανδή βρισκόταν στη Σάμο και λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη της συναυλία χαλάρωνε στην παραλία που βρίσκεται μπροστά από το πολυτελές ξενοδοχείο Doryssa στο Πυθαγόρειο, όπου και διέμεινε. Πέρασε τη μέρα της στην παραλία απολαμβάνοντας τα καταγάλανα νερά και δεν δίστασε να πιει ένα ποτήρι παγωμένης σαμπάνιας.

Λίγα λεπτά μετά τις 9 έφτασε μαζί με τους συνεργάτες της στο σχολείο, όπου έγινε η συναυλία, ήρεμη και έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για τον κόσμο που από νωρίς είχε γεμίσει ασφυκτικά το μεγάλο προαύλιο του σχολικού κτιρίου. Η Δέσποινα ετοιμάστηκε γρήγορα φορώντας τη στολή «Βανδή», όπως μας είπε αστειευόμενη, έκανε μία βόλτα απ' όλα τα καμαρίνια των συνεργατών της για να μιλήσει μαζί τους και ξεκίνησε το ζέσταμα. Ακόμη και τα τελευταία δευτερόλεπτα λίγο πριν ανεβεί στη σκηνή η Δέσποινα δεν σταμάτησε να μιλάει με όσους ήταν στα παρασκήνια και να χορεύει στους hip hop ρυθμούςτων Goin' Through που εκείνη τη στιγμή τραγουδούσαν τις δικές τους επιτυχίες.

Μόλις ακούστηκαν οι πρώτες νότες του τραγουδιού «Υπάρχει Ζωή» και η Δέσποινα ανέβηκε τα σκαλιά για να βρεθεί στη σκηνή, μπροστά στον κόσμο που είχε ξεκινήσει να φωνάζει ρυθμικά το όνομά της. Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή ολοκληρώθηκε σχεδόν 2 ώρες αργότερα με τις επιτυχίες να εναλλάσσονται γρήγορα και την ίδια να μην περιορίζεται μόνο στο δικό της ρεπερτόριο αλλά να διασκεδάζει τον κόσμο τραγουδώντας ξένες επιτυχίες.

Αμέσως μετά, η πιο cool Ελληνίδα σταρ, όπως δίκαια έχει χαρακτηριστεί από τον Τύπο, βρέθηκε μαζί με την παρέα της σε παραλιακό μπαράκι στο Βαθύ της Σάμου για να διασκεδάσει, με την καλύτερη στιγμή της βραδιάς να είναι το τανγκό που χόρεψε με έναν από τους πιο αγαπημένους της συνεργάτες.

Αν και η ίδια επιθυμούσε να έχει τα παιδιά της μαζί, ειδικά τη Μελίνα που έχει μεγαλώσει αρκετά πλέον για να ακολουθήσει το δύσκολο πρόγραμμα της μαμάς της, γνωρίζει πως κάτι τέτοιο δεν είναι πολύ εύκολο. Τα παιδιά της, άλλωστε, βρίσκονται με τον παππού και τη γιαγιά τους περνώντας ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές.

Δες τη Δέσποινα μαζί με τη μητέρα της στη σκηνή της συναυλίας στην Καβάλα:

Τους επόμενους σταθμούς της περιοδείας της μπορείτε να δείτε εδώ.

Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή1

Δέσποινα Βανδή2

banner

Δέσποινα Βανδή3

Δέσποινα Βανδή4

Δέσποινα Βανδή5

banner

Δέσποινα Βανδή6

Δέσποινα Βανδή7

Δέσποινα Βανδή8

banner

Δέσποινα Βανδή9

Δέσποινα Βανδή10

Δέσποινα Βανδή11

banner

Δέσποινα Βανδή12

Δέσποινα Βανδή13

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα