Το εστιατόριο που ήταν από τα πρώτα που μας σύστησε το healthy casual dining, ανανέωσε το brunch menu του με ακόμα πιο λαχταριστές - και πάντα υγιεινές - προτάσεις. We are eggaged λοιπόν!
Ο chef του IT, Ηλίας Σταυρόπουλος, αναδεικνύει τα βιολογικά αυγά σε πρωταγωνιστές, παρουσιάζοντάς τα σε ενδιαφέρουσες και λαχταριστές εκδοχές. Αυγά ποσέ σε ασιατικά ψωμάκια σιτάλευρου με κατσικίσιο τυρί, ψητό ζαμπόν fouantre και κρέμα κολοκύθας, αυγά μάτια στον φούρνο, με σάλτσα ψητής ντομάτας, chorizo, τσίπς πατάτας και τριμμένη φέτα, και σάντουιτς με bagel παπαρούνας, καπνιστό σολομό, κρέμα αβοκάντο, βαλεριάνα και αυγό ποσέ είναι μερικά από τα πιάτα που κυριαρχεί το αυγό και πρέπει να δοκιμάσεις.
Brunch χωρίς burger όμως δεν γίνεται και ο chef δημιούργησε ένα ειδικά αφιερωμένο στην Κυριακή: το Sunday burger με μανιτάρια, χαρουπόμελο, τραγανό μπέικον, ψητό χαλούμι και αυγό μάτι. Στο μενού βρίσκεις όμως και δροσιστικές σαλάτες, ενώ παραμένουν οι αγαπημένες επιλογές του εστιατορίου όπως οι πατάτες Κύπρου με φέτα, οι ταλιατέλες μπολονέζ και φυσικά τα γλυκά με φαβορί το cheesecake με κρέμα κολοκύθας.
Tip: Πες "ναι" στους φρέσκους χυμούς και το ρόφημα Matcha Ninja και ολοκλήρωσε το γεύμα σου με ένα από τα cocktail που έχουν δημιουργηθεί για να ευφραίνουν τις Κυριακές (και τις καρδιές) μας.
info: IT, Σκουφά 29, Κολωνάκι, 2103635773
Για περισσοτερες προτασεις απο τη Μαρω Παρασκευουδη, κανε κλικ εδω.
Contact: paraskevoudi@atticamedia.gr
Instagram: @mybluesuedeshoes
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr