Όσες τάσεις κι αν έρθουν στη γαστρονομία, το σουβλάκι παραμένει το εθνικό μας street food.
Πρόκειται για το πιο γνώριμο και αγαπημένο φαγητό στο χέρι που το βρίσκουμε σχεδόν παντού. Στο Ermina's όμως, το απολαμβάνουμε στην πιο νόστιμη και ποιοτική εκδοχή του.
Η Ερμίνα Βασιλειάδου, μητέρα η ίδια, τεσσάρων παιδιών, αποφάσισε να δώσει μία καλοφτιαγμένη πρόταση στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας ως κεντρική φιλοσοφία την ποιότητα. Έχοντας στο πλευρό της τον Γρηγόρη Τσακίρη (Centrale, Ρις με γούστο, Τεφαρίκι κ.α), έναν από τους καλύτερους στη διαχείριση του κρέατος, η Ερμίνα κατάφερε να συνδυάσει τη νοστιμιά με τη φρεσκάδα.
Ο σεφ έδωσε συνταγές για σουβλάκια με μπιφτεκάκι από μοσχάρι ελληνικής εκτροφής, κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και χοιρινό από μικρές φάρμες της Β. Ελλάδας.
Στο Ermina's σερβίρουν φρεσκοκομμένες ,''αληθινές '' πατάτες, σπιτική γιαουρτάδα και σάλτσα ντομάτας και φυσικά φτιάχνουν μόνοι τους τις πίτες. Μπορείς να δοκιμάσεις τα παραπάνω σε μεριδούλες και σε φιλετίνια, χαζεύοντας χαλαρά, στους πάγκους του Ermina's, την πιο ζωντανή πλατεία της πόλης.
Info: Αιόλου 19, Αθήνα, τηλ. 210 3254638
facebook.com/Erminas-homemade-souvlaki
Για περισσότερες προτάσεις από τη Μάρω Παρασκευούδη, κάνε κλικ εδώ. Ακολούθησε τη και στο Instagram, @mybluesuedeshoes