Εστιατόρια, street food μαγαζιά και pop up projects μάς ανοίγουν τις μικρές κουζίνες τους σε ένα φεστιβάλ που τιμά το φαγητό του δρόμου.
Ο τάκος των Los Loros & Poké Hawaiian Sushi
Στην αρχή ξεκίνησε σαν αστείο, αλλά τελικά ο τάκος … βγήκε αληθινός. Η ομάδα του Los Loros και του Poké Hawaiian Sushi έφτιαξαν ένα μεξικάνικο σουβλάκι, όπως το αποκαλούν, με το χιουμοριστικό όνομα Ο τάκος. Ελλάδα και Μεξικό συνδυάζονται σε μία πίτα καλαμποκιού φτιαγμένη στο χέρι, χειροποίητο γύρο και άλλα λαχταριστά υλικά, δίνοντας ένα πεντανόστιμο αποτέλεσμα.
Το burger των Guerilla Chef
Καλό brioche, λεπτό μπιφτέκι (patty) από 100% μοσχαρίσιο κιμά, πολύ λιωμένο cheddar, κέτσαπ, μαγιονέζα, μουστάρδα και τηγανητή πίκλα, που «μπαίνει από πάνω για εσάς τους περίεργους. Μην την πετάτε, να την δίνετε στους φίλους σας που ξέρουν να τρώνε» λένε γελώντας οι Guerilla Chef, οι οποίοι μας δίνουν δύο επιλογές – single ή double και προτείνουν plantains αντί για πατάτες με avocado-mayo.
Δείτε τις φετινές εκπλήξεις που μας έχουν ήδη ενθουσιάσει στο Missbloom.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr