Follow us

Meet the designer: Γιώργος Σούμπασης : Γνωρίζοντας ένα από τα πολλά πρόσωπα του ME THEN

"Are you happy" αναγράφεται στο τζάμι του ME THEN, ερώτηση - παγίδα αφού η απάντηση μόνο απλή δεν είναι. Ύστερα το βλέπεις τυπωμένο σε ένα tee (αυτό που θα ήθελες να κλέψεις από την ντουλάπα του φίλου σου) και συνεχίζεις να σκέφτεσαι αν είσαι όντως χαρούμενη. 

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Γιώργος Σούμπασης

"Για την ώρα είμαι" σκέφτομαι, αφού έχω ανακαλύψει αυτό το μαγαζί στο Κουκάκι - ένα urban studio που φαντάζει "γυμνό" αλλά τελικά γεμίζει από τις σκέψεις όλων αυτών που προσπαθούν να ερμηνεύσουν τις λέξεις που βλέπουν τυπωμένες πάνω στα ρούχα.


ME THEN ονομάζεται το brand του Γιώργου Σούμπαση και της ομάδας του - ένα project θα μπορούσαμε να πούμε καλύτερα, που τρέφεται από την πόλη και κυρίως από την αγαπημένη περιοχή του δημιουργού του που είναι το Κουκάκι. Ο Γιώργος έκλεισε πρόσφατα τα 33, κατάγεται από τη Φλώρινα και μετακόμισε στην Αθήνα πέρυσι τον Σεπτέμβρη. Οι μέρες του, όπως θα μας πει ο ίδιος "χάνονται σε υφάσματα, πατρονίστς, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις". "Αγαπώ τα περιοδικά και τα πόστερς. Ακροατής, θεατής και αναγνώστης. Έχω ένα παιδί, τον Gatsby (english bulldog)".

Δες περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα