Follow us

Σεξ στο μπάνιο: Ο απόλυτος οδηγός!

Στην προσπάθεια σου να κάνεις καλύτερο σεξ, πιθανότατα δοκιμάζεις να αλλάξεις στάσεις, σκηνικά και τοποθεσίες.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Ο απόλυτος οδηγός για να κάνεις σεξ στο μπάνιο

Το μέρος όμως που πιθανότατα δε βρίσκεται στη λίστα με τις προτιμήσεις σου (όπως και των περισσότερων) είναι το μπάνιο. Μπορεί το σεξ στο ντους να είναι το πλέον συνηθισμένο, αλλά τι θα έλεγες να πειραματιστείς σε σημεία όπως ο νιπτήρας, το πάνω μέρος της τουαλέτας ή τον πάγκο ενός ιδιωτικού μπάνιου;

Με λίγη δημιουργικότητα (και διακριτικότητα), το οποιοδήποτε μπάνιο μπορεί να γίνει το κατάλληλο σκηνικό για το επόμενο τέλειο σεξ που θα κάνεις. Ειδικοί και καθημερινές γυναίκες έδωσαν τα δικά τους tips, συμβουλές και μοιράστηκαν τις στάσεις που μπορείς να ακολουθήσεις για πραγματικά καλό σεξ στο μπάνιο, είτε δημόσιο, είτε ιδιωτικό.

1. Σεξ σε δημόσιες τουαλέτες

Ανάλογα με το μέρος στο οποίο βρίσκεστε, οι πιθανότητες του μπάνιου να είναι βρώμικο αυξομειώνονται, αλλά σε περίπτωση που η υπομονή δεν είναι με το μέρος σας, το σεξ σε δημόσιες τουαλέτες μπορεί να είναι πραγματικά καλό.

Το γεγονός ότι βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο σημαίνει ότι θα πρέπει να φέρεστε και με την ανάλογη διακριτικότητα, ειδικά αν το μέρος δεν είναι μια εναλλακτική αποθήκη για edm πάρτι και δε θέλετε το προσωπικό να σας πετάξει έξω.

Διάβασε περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα