Follow us

Οι 3 βασικοί λόγοι που ωθούν έναν άντρα στην απιστία: Τι δεν πρέπει να κάνεις για να μη στα φορέσει;

Δεν υπάρχει σίγουρος τρόπος για να εξασφαλίσεις ότι ένας άντρας θα παραμείνει πιστός! Υπάρχουν όμως αρκετά σίγουροι τρόποι που θα τον κάνουν να απιστήσει και είναι αυτοί:  

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Οι 3 βασικοί λόγοι που ωθούν έναν άντρα στην απιστία

Δεν νιώθει πλέον ότι ανήκει σε μια σχέση

Πιθανότατα ο Νο1 λόγος που οδηγεί στην απιστία. Εάν ένας άντρας έχει κάνει ψυχολογικά check-out από τη σχέση του, τίποτα δεν τον κρατάει από το να μην αρχίσει να ψάχνει γύρω του για πιθανές εναλλακτικές. Το ίδιο ισχύει ακόμα κι όταν το check-out αφορά αποκλειστικά και μόνο το σεξ. Σε ό,τι αφορά το γιατί μπορεί κάποιος να φτάσει σ' αυτό το σημείο, οι πιθανότητες είναι πολλές: μπορεί απλώς να έχασε το ενδιαφέρον του ή να βαρέθηκα και να αναζητά κάτι που θα τον συναρπάσει. Εάν λοιπόν έχετε επιτρέψει η σχέση σας να γίνει μια βαρετή ρουτίνα γεμάτη τις ίδιες χλιαρές εμπειρίες που επαναλαμβάνονται με σταθερή συχνότητα, έχετε και οι δύο από ένα μερίδιο στην ευθύνη.

Πώς να το αποφύγεις: Φρόντισε να διατηρείς το ενδιαφέρον του για τη σχέση σας ζωντανό. Εάν εσύ νιώθεις ότι η φλόγα ανάμεσά σας έχει αρχίσει να σβήνει (ακόμα κι αν έχεις τους λόγους σου να κατηγορείς εκείνον γι' αυτό) τότε μάλλον το ίδιο νιώθει κι αυτός. Κάνε ό,τι περνάει από το μυαλό σου για να δώσεις μια νέα τροπή στα πράγματα... Πάρε πιο συχνά την πρωτοβουλία να κάνετε σεξ, ζήτησέ του να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, ασχοληθείτε ξανά με κάτι που σας άρεσε να κάνετε στα πρώτα στάδια της σχέσης σας. Κατά κάποιο τρόπο, γίνε εσύ η "άλλη", η "καινούρια" γυναίκα στη ζωή του.

Διάβασε τη συνέχεια στο Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα