Follow us

Αρέσουν στις γυναίκες οι τρίχες που έχεις στο σώμα σου;: Έχουμε απαντήσεις σε διαχρονικά ερωτήματα για την αντρική ύπαρξη

Είτε είσαι πιο τριχωτός από μαμούθ, είτε το κορμί σου είναι πιο απαλό και λείο από εκείνο του γυμνοσάλιαγκα, υποθέτουμε ότι μέχρι σήμερα θα έχεις συμβιβαστεί με την εικόνα του ή, ακριβέστερα, με την τριχοφυΐα σου. Ωστόσο, πόσο άνετα νιώθει με αυτή το «άλλο σου μισό»; Αλλά και γενικότερα, οι εκπρόσωποι του λεγόμενου «ασθενούς φύλου»;

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Αρέσουν στις γυναίκες οι τρίχες που έχεις στο σώμα σου;

Ελπίζοντας να πάρουμε μια πειστική απάντηση σε ένα από τα πιο κλασσικά ερωτήματα της αντρικής περιποίησης, το αν δηλαδή οι γυναίκες θέλουν το αντρικό σώμα με ή χωρίς τρίχες, μιλήσαμε με τις άμεσα ενδιαφερόμενες.

Που καταλήξαμε; Ότι, τελικά, όλα είναι θέμα γούστου. Βλέπεις...

Μερικές το προτιμούν γυμνό

Για κάποιες γυναίκες, δεν τίθεται καν θέμα επιλογής. «Προσωπικά, δεν μπορώ να κάνω μόνιμη σχέση με έναν άντρα που έχει τρίχες στο σώμα του» αναφέρει η 37χρονη Jaclyn Sclaver από τη Νέα Υόρκη. «Ειλικρινά, ακόμα και το πιο γυμνασμένο και σέξι αντρικό σώμα με αφήνει παγερά αδιάφορη αν βρίσκεται κρυμμένο κάτω από ένα παχύ στρώμα τρίχες» προσθέτει.

Για κάποιες άλλες, βέβαια, η αντρική αποτρίχωση αποτελεί, εκτός από ζήτημα αισθητικής και θέμα... ισότητας. «Αφού απαιτείτε από εμάς να είμαστε εντελώς “καθαρές” από τρίχες “εκεί κάτω”, για ποιο λόγο να μην έχουμε κι εμείς ανάλογη απαίτηση από εσάς;» θα πει η 27χρονη Jordan Guskind. «Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ετοιμάζεσαι να κάνεις στοματικό και να διαπιστώνεις ότι η ηβική περιοχή του συντρόφου σου θυμίζει τη ζούγκλα του Αμαζονίου» θα πει η 28χρονη Sam Feigman.

Να σημειώσουμε εδώ ότι εξίσου αρνητική φαίνεται να είναι η άποψη των εν λόγω κυριών τόσο για το μούσι, όσο και για τα γένια. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Sklaver «Και τα δύο αυτά ερεθίζουν το δέρμα μιας γυναίκας. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο πρόσωπο της αλλά σε όποιο σημείο του σώματος της βάζει ο νους σου». Ο νοών, νοείτο.

Διάβασε τη συνέχεια στο AskMen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα