Follow us

ΖΩΔΙΑ: Ερωτικές Προβλέψεις Νοεμβρίου: Τι λένε τα άστρα για τα αισθηματικά σου;

Τι προβλέπουν τα άστρα για την ερωτική ζωή κάθε ζωδίου, αυτό τον μήνα; 

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Οι ερωτικές προβλέψεις του Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Ζεις το τώρα και δεν σχεδιάζεις το μέλλον. Κάνεις ευκαιριακό σεξ αν η σχέση σου δεν σε καλύπτει ή αν δεν έχεις και καθόλου. Δύσκολα για σένα μια βραδιά πάθους εξελίσσεται σε σχέση.
Αφροδίτη/’Αρης αυτό το μήνα φροντίζουν να σε ανανεώσουν και να σου δώσουν καλή διάθεση. Είσαι ιδιαίτερα ρομαντική και ασχολείσαι πολύ με το σύντροφό σου. Η σχέση σου αναθερμαίνεται και το ταίρι σου αισιοδοξεί να κρατήσει αυτό για πάντα. Αν είσαι μόνη, έλκεις σαν μαγνήτης καθώς το κέφι και η επικοινωνία χτυπάνε κόκκινο. Η δημιουργία μιας νέας σχέσης είναι πιθανή.

ΤΑΥΡΟΣ
Συνήθως δεν αναζητάς ευκαιριακές σχέσεις αλλά μακροχρόνιους δεσμούς. Όμως όταν το σεξ δεν σε ικανοποιεί, τότε σταματάς στην εκτόνωση της μιας βραδιάς.
Αυτό το μήνα θα συνειδητοποιήσεις πως για να πάρεις, πρέπει να δώσεις. Νιώθεις έντονα την ανάγκη της συντροφικότητας και της ανανέωσης αλλά νιώθεις επίσης ανασφάλεια και αβεβαιότητα για το μέλλον. Ίσως να περνάς μια παροδική κρίση και οι άλλοι να σε βλέπουν κάπως διστακτική. Οι σχέσεις σου σε απασχολούν έντονα και μπορεί να πάρεις και αποφάσεις ζωής. Μετά τις 12, απελευθερώνεσαι συναισθηματικά και επιδιώκεις δυνατές εμπειρίες με αγαπημένα πρόσωπα. Αν είσαι μόνη, κάποιος φαίνεται να σε ξεκλειδώνει!!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπάς τις ευκαιριακές σχέσεις, τις επιδιώκεις χωρίς διλήμματα, νιώθεις πως κάτι παίρνεις από αυτές.
Όμως αυτό το μήνα ασχολείσαι με τα εσώψυχά σου καθώς και την καθημερινότητά σου. Μετά τις 21 με τον Ήλιο στο απέναντι ζώδιο γίνεσαι ρομαντική και η σχέση σου φαίνεται να ανθίζει ξανά. Αρχίζεις σιγά σιγά να ξαναβρίσκεις τον παλιό σου εαυτό και την καλή σου διάθεση. Αν διατηρείς μια σταθερή σχέση που άντεξε τις κακουχίες, τώρα θα μπεις στη διαδικασία να την ξανακατακτήσεις. Τα εμπόδια αρχίζουν να απομακρύνονται. Μέχρι τις 11 η Αφροδίτη σε βοηθά να ισορροπήσεις και να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου. Αποφάσεις ζωής μπορεί να πάρεις ενώ και ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανός. Η νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα ανοίγει το δρόμο για νέες σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπάς το ρομαντισμό και βασικά κάνεις ευκαιριακές σχέσεις μόνο για να ξεδώσεις ή αν σε έχουν πληγώσει. Δεν σου αρέσει να σε βλέπουν μόνο για το κρεβάτι.
Αυτό το μήνα οι σχέσεις σε απασχολούν πολύ. Μπορεί να μην νιώθεις ικανοποιημένη από αυτές, όμως το απρόβλεπτο είναι πάντα συναρπαστικό. Στο χέρι σου είναι αν θα αρπάξεις τις ευκαιρίες. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και η εικόνα σου βελτιώνεται. Το φλέρτ κυριαρχεί. Μπορεί να βρεθείς σε ένα δίλημμα καθώς από τη μια πλευρά, θέλεις να προχωρήσεις τη σχέση σου, από την άλλη, έχεις εμμονές και αναστολές. Οι καταστάσεις δεν έχουν ωριμάσει ακόμα. Να θυμάσαι πως η ζήλια μπορεί να φέρει ακόμα και έναν χωρισμό. Από τις 12, η ανάγκη σου για μια σταθερή σχέση γίνεται επιτακτική.

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα