Follow us

Beauty, Style & Stars: Έλενα Χατζηνικολίδου: Οι εξομολογήσεις μιας make up artist: Όλα τα pro make up μυστικά των stars

Εντυπωσιακές και αψεγάδιαστες εμφανίσεις που πάντα μας κάνουν να τις θαυμάζουμε αλλά και να αναζητούμε ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας τους. Ποια είναι άραγε τα κόλπα εκείνα που εφαρμόζουν οι make up artists, που προσφέρουν αυτά τα τόσο εντυπωσιακά αποτελέσματα στις εμφανίσεις των stars;

Kim Kardashian και Cara Delevingne r

Beauty, Style & Stars: Έλενα Χατζηνικολίδου

Απο τη Βασιλικη Καρανζογιαννη


Το Yupiii και το Beauty, Style & Stars θέλησε να εισχωρήσει στα παρασκήνια του επαγγελματικού χώρου και να εκμαιεύσει όλα τα εφαρμόσιμα make up μυστικά, προκειμένου να σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για να γίνεις κι εσύ μια pro make up artist. Ποιος καλύτερος τρόπος να επιτευχθεί αυτό από το να μιλήσουμε με έναν expert, όπως η Έλενα Χατζηνικολίδου, Creative Director of INGLOT και καταξιωμένη make up artist, η οποία μας έδωσε «χρυσές» συμβουλές με τη μορφή των mini tips και - φυσικά - ποια καλύτερα μοντέλα από τις celebrities, που θεωρούνται αδιαμφισβήτητα πρότυπα.

Παράλληλα, η ίδια δεν αρνήθηκε να εφαρμόσει μερικά από αυτά τα μυστικά και σε εμένα την ίδια. Το αποτέλεσμα; Ένα εντυπωσιακό smokey eye look σε γήινες αποχρώσεις!

Beauty, Style & Stars: Έλενα Χατζηνικολίδου - εικόνα 2

Beauty, Style & Stars: Έλενα Χατζηνικολίδου - εικόνα 3



Τα μυστικα για ενα επαγγελματικο μακιγιαζ

Φωτοσκίασε το πρόσωπο σου σαν την Kim

Beauty, Style & Stars: Έλενα Χατζηνικολίδου - εικόνα 4

Χρησιμοποίησε foundations σε μορφή sticks και κάνε πιο έντονες τις γωνίες του προσώπου σου, τόνισε τα ζυγωματικά σου, φώτισε τα δυνατά σου σημεία.

Λάμψε σαν την JLo

Beauty, Style & Stars: Έλενα Χατζηνικολίδου - εικόνα 5

Χρησιμοποίησε ειδικά προϊόντα λάμψης σε συνδυασμό με την κρέμα ημέρας σου για να δώσεις μια νεανική λάμψη και φωτεινό δέρμα.

Μαγνήτισε με το βλέμμα σου σαν την Gigi

Beauty, Style & Stars: Έλενα Χατζηνικολίδου - εικόνα 6

Τόνισε το βλέμμα σου χρησιμοποιώντας το kohl αδιάβροχο μολύβι μέσα στο μάτι. Τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει προτίμησε μπλε και μπορντό χρώματα για ένα πιο φρέσκο και ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Φίλα σαν την Kendal

Beauty, Style & Stars: Έλενα Χατζηνικολίδου - εικόνα 7

Κάνε τα χείλη σου να φαίνονται juicy περιγράφοντάς τα με φυσικό περίγραμμα και χρησιμοποιώντας ματ ανεξίτηλα κραγιόν και λίγη ποσότητα lip gloss στο κέντρο.

Σχημάτισε τα φρύδια σου σαν την Cara

Beauty, Style & Stars: Έλενα Χατζηνικολίδου - εικόνα 8

Χτένισε τα φρύδια σου με ένα βουρτσάκι από μία παλιά τελειωμένη mascara και στη συνέχεια με ένα τριγωνικό πινελάκι για eyeliner γέμισε τα κένα με λίγη ποσότητα σκιάς ή ειδικού gel που θα τα κρατήσει στη θέση τους και θα αναδείξουν το βλέμμα σου.

Βάψε τις βλεφαρίδες σου σαν την Βeyonce

Beauty, Style & Stars: Έλενα Χατζηνικολίδου - εικόνα 9

Επέλεξε το βουρτσάκι της mascara με βάση τον τρόπο που σε βολεύει να πιάνεις την λαβή. Πέρνα πρώτα στις βλεφαρίδες από επάνω με ελικοειδή φορά και στη συνέχεια απο κάτω έτσι ώστε να παραμείνουν γυρισμένες και σταθεροποιημένες.

Δες εδώ προηγούμενα posts της στήλης «Beauty, Style & Stars».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα