Follow us

O Γιώργος Σατσίδης Γράφει Για Το «Heartbeat» : Μη χάσετε την πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς στο COSMOTE TV

Μόλις 24 ώρες μετά από την πρεμιέρα της νέας πολύκροτης τηλεοπτικής σειράς του NBC στις Ηνωμένες Πολιτείες, το "Heatbeat" θα βρίσκεται "οn air" και στη χώρα μας μόνο μέσα από το COSMOTE TV

Heartbeat

Από την Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 22.00 το κανάλι COSMOTE 4HD υποδέχεται τη δυναμική πρωταγωνίστρια Melissa George. Η ταλαντούχα Αυστραλιανή ηθοποιός υποδύεται μοναδικά το ρόλο μιας διάσημης καρδιοχειρούργου που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις απαιτήσεις του επαγγέλματός της αλλά και την προσωπική της ζωή.

O Γιώργος Σατσίδης Γράφει Για Το «Heartbeat»

Το σενάριο είναι συναρπαστικό, καθώς είναι βασισμένο στην αληθινή ζωή της Dr. Kathy Magliato. Μια ζωή γεμάτη ένταση, πάθος και ανατροπές που υπαγορεύονται από το απαιτητικό επάγγελμα της καρδιοχειρούργου, αλλά και τον τρόπο που χειρίζεται η ηρωίδα, με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, πρόσωπα και καταστάσεις. Η σειρά είναι καθηλωτική. Στην κατηγορία του medical drama που δημιούργησε το Greys Anatomy, το "Heartbeat" διαφοροποιείται στο γεγονός ότι δεν διασπάται το ενδιαφέρον του τηλεθεατή σε πολλές ιστορίες ανά επεισόδιο, αλλά επικεντρώνεται σε μία κάθε φορά. Φυσικά, υπάρχει αλληλουχία, συνέχεια, συνέπεια και αγωνία για το τι πρόκειται να συμβεί!

O Γιώργος Σατσίδης Γράφει Για Το «Heartbeat»
 - εικόνα 2
H αληθινή Dr. Kathy Magliato

Ωστόσο, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από ένα πρόσωπο, την κεντρική ηρωίδα Dr. Alexandra Panttiere. Mάλιστα, η 39 χρονη πρωταγωνίστρια εμβάθυνε στο ρόλο της προτού καν ξεκινήσει τα γυρίσματα, παρακολουθώντας αμέτρητες επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς.

Η πρώτη σεζόν της νέας σειράς αποτελείται από δέκα επεισόδια και φυσικά το cast αποτελείται από τα πλέον ταλαντούχα και φωτογενή ονόμα στην αμερικανική τηλεόραση.Dave Annable, Shelley Conn, DL Hughley, Jamie Kennedy, Maya Erskine, JLouis Mills & Joshua Leonard.

O Γιώργος Σατσίδης Γράφει Για Το «Heartbeat»
 - εικόνα 3

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει, όπως ανάφερα και παραπάνω, από το θρυλικό πλέον Greys Anatomy αλλά και άλλες ιστορίες μυθοπλασίας που μεταφέρονται στην τηλεόεραση είναι ότι το σενάριο βασίζεται πέρα για πέρα σε αληθινά γεγονότα. Και όπως ίσως έχετε αντιληφθεί, η ίδια η ζωή πολλές φορές ξεπερνάει και το πιο ευφάνταστο σενάριο. Στην προκειμένη περίπτωση το σενάριο αντλεί τις σοκαριστικές πληροφορίες του από το αυτοβιογραφικό βιβλίο που έγραψε η πραγματική καρδιοχειρούργος που εμπνέει την ιστορία, η Dr. Magliato. O τίτλος του βιβλίου είναι Heart Matters, της σειράς Ηeartbeat...και ένα είναι βέβαιο: Τα καρδιοχτύπια είναι δεδομένα ακόμα και όταν η κάμερα στα καλογυρισμένα επεισόδια της σειράς δεν δείχνει επεμβάσεις.

Its a matter of heart, όπως λέει και η αληθινή ηρωίδα Dr. Magliato στον πρόλογο της best seller αυτοβιογραφίας της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα