Follow us

Τι Θα Έδινες Να Γίνεις Το Τέλειο Αρσενικό Πρότυπο;: 5 (τσουχτερές) πλαστικές επεμβάσεις που αποδεικνύουν ότι ακόμη κι αν δεν δείχνεις πολύ αρρενωπός, μπορείς να γίνεις

Η παγκόσμια βιομηχανία αισθητικής ιατρικής ανδρώθηκε για τα καλά. Μετά τις επεμβάσεις επιμήκυνσης πέους, τη γλυπτική των κοιλιακών ή την αντιγηραντική αποκατάσταση των πεσμένων βλεφαρίδων, μια ολόκληρη σειρά από χειρουργικά τραπέζια αναμένουν τους άνδρες εκείνους που θέλουν να αποκτήσουν ένα κολοκοτρωνέικο μουστάκι, διογκωμένες γάμπες σαν του Ντάουνι Τζόνσον ή τη βαθιά φωνή του συγχωρεμένου Μπάρι Γουάιτ.

askmen.gr
ΓΡΑΦΕΙ: ASKMEN.GR
Χόλιγουντ

Aν έχεις μερικές χιλιάδες ευρώ κρυμμένες στο στρώμα, αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία να τα ξεχωνιάσεις και να πιάσουν τόπο.

#1. Πλαστική μουστακιού

Υπάρχει μια ιδιαίτερη αρρενωπή αύρα που εκπέμπει ένας άνδρας με παχύ μουστάκι.

Για τους στρατιωτικούς της δεκαετίας του ’20, τους ιδιωτικούς ντετέκτιβ της δεκαετίας του ’70, τους Έλληνες σοσιαλιστές της δεκαετίας του ’80, τους καουμπόηδες όλων των δεκαετιών, ακόμη και τους σύγχρονους δανδήδες, το μουστάκι αποτελεί κύριο δείγμα της αρρενωπότητας που τους διακατέχει.
Αλλά, δυστυχώς, κάποιοι άνδρες δεν γεννήθηκαν με ικανή τριχοφυΐα στο άνω χείλος.

> Η επέμβαση:
Μέσα από μια διαδικασία που ονομάζεται μεταφορά μεμονωμένων τριχοθυλακίων, πυκνές ομάδες τριχών συλλέγονται από άλλες περιοχές του σώματος και μεταμοσχεύονται στο άνω χείλος -είναι ουσιαστικά η ίδια επέμβαση με την εμφύτευση μαλλιών στο τριχωτό της κεφαλής.
Η συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση μουστακιού είναι πολύ δημοφιλής στη Μέση Ανατολή, εκεί όπου ένα παχύ μουστάκι αποτελεί σημάδι ωριμότητας, δύναμης και κύρους. Μάλιστα, ο τρόπος που ένα μουστάκι γέρνει, στρίβει και στυλιζάρεται μπορεί να καθορίσει ακόμα και τον πολιτικό προσανατολισμό ενός άνδρα.

Τα κακά νέα είναι ότι η πλαστική μουστακιού ξεπερνά τα 6.000 ευρώ, μιας και η επέμβαση στο σημείο του άνω χείλους θεωρείται εξαιρετικά λεπτή, ενώ απαιτείται και πολύ πυκνή εμφύτευση τριχοθυλακίων.

Δες τις υπόλοιπες 4 επεμβάσεις που κοστίζουν αλλά αξίζουν στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα