Follow us

4 Πράγματα Που Αξίζει Να Κάνεις Αυτό Το Σαββατοκύριακο: Η Μάρω Παρασκευούδη δίνει ιδέες για φαγητό, ποτό και socializing

Από το φωτεινό και ζεστό Ντεμοντέ για καφέ και τσιμπολόγημα μέχρι το brunch του Nixon που έχει γίνει πλέον θεσμός και τα ενδιαφέροντα events του Ρομάντσο, αυτό το Σαββατοκύριακο είμαστε διατεθειμένοι να περάσουμε καλά. Εσύ θα μείνεις μέσα;  

4 Πράγματα Που Αξίζει Να Κάνεις Αυτό Το Σαββατοκύριακο

Philos Athens για ψωνια, καφε και ελαφρυ γευμα

4 Πράγματα Που Αξίζει Να Κάνεις Αυτό Το Σαββατοκύριακο

Επειδή ο καιρός δεν επιτρέπει ακόμα πολλές βόλτες, κι επειδή στοιχηματίζω πως καμία όρεξη δεν έχεις να φας το Σάββατό σου σε ένα αχανές mall, αν θες να συνδυάσεις τα ψώνια σου με ένα ωραίο πρωινό, ένα καφέ ή ένα ελαφρύ γεύμα, η νέα πρόταση στο κέντρο λέγεται «Philos Athens»: Ο εναλλακτικός αυτός πολυχώρος, που στεγάζεται στο πανέμορφο νεοκλασικό που ανήκε στον συλλέκτη έργων Τέχνης Ευριπίδη Κουτλίδη, στον αριθμό 32 της οδού Σόλωνος, έχει εξελιχθεί στο απόλυτο hot spot του Κολωνακίου.

Philos Athens

Σόλωνος 32, Κολωνάκι

Τηλέφωνο: 21 0361 9163

Φουαρ για ποτο

4 Πράγματα Που Αξίζει Να Κάνεις Αυτό Το Σαββατοκύριακο - εικόνα 2


Σάββατο βράδυ δεν θα με δεις έξω γιατί δεν μου αρέσουν οι επικίνδυνες αποστολές. Αν θέλεις όμως να πιεις καθαρά ποτά, ακόμα καλύτερα cocktails, και να ακούσεις καλή μουσική χωρίς όμως να χρειάζεται να ουρλιάζεις για να σε ακούσει ο διπλανός σου, ο προορισμός σου είναι το Φουάρ. Καθόλου τυχαία επιλογή αφού ιδιοκτήτης του είναι ο Χρήστος Πότσιος, ο άνθρωπος πίσω από το Soul και άλλα επιτυχημένα μαγαζιά. Εκτός από τον πολύ ωραίο χώρο λειτουργεί ως bar-restaurant με thai επιλογές στον κατάλογο, και στο βάθος υπάρχει club που οργανώνει κατά καιρούς διάφορες θεματικές βραδιές. Και κάπως έτσι μένουμε όλοι ευχαριστημένοι.

Φουάρ

Μητροπόλεως 72 & Χριστοπούλου 6, Μοναστηράκι

Τηλέφωνο: 210 321 1381

Nixon για κυριακατικο brunch

4 Πράγματα Που Αξίζει Να Κάνεις Αυτό Το Σαββατοκύριακο - εικόνα 3


Οι Κυριακές μας απέκτησαν μεγαλύτερο νόημα τα τελευταία χρόνια χάρη στην έλευση του αμερικανικού brunch και των αβγών scarmbled ή ποσέ, των burger και των pancakes. Μιας και ο καιρός δεν θέλει να μας κάνει τη χάρη και επιμένει να θυμίζει αυτόν της Μόρτορ, το Nixon φαντάζει ως η ιδανική επιλογή για να ξεκινήσεις την Κυριακή σου. Να είναι καλά ο Marko Rossi που έχει σκεφτεί τις καλύτερες παραλλαγές αβγών, δεν τσιγκουνεύεται τα pancakes και εξακολουθεί να φτιάχνει τα καλύτερα burgers που βρίσκουμε εκεί έξω. Το bloody mary θα σου κάνει καλό αν πας με hangover.

Nixon

Αγησιλάου 61, Κεραμεικός

Τηλέφωνο: 210 346 2077

Bios Ρομαντσο για socializing

4 Πράγματα Που Αξίζει Να Κάνεις Αυτό Το Σαββατοκύριακο - εικόνα 4

Όποια κι αν είναι η διάθεσή σου αυτό το Σαββατοκύριακο, το Ρομάντσο προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα. Το Σάββατο ξεκινά το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Animation της Αθήνας και υπόσχεται ακόμα περισσότερες ταινίες κινούμενων σχεδίων για τους φανατικούς του είδους, προβολές πειραματικών ταινιών καθώς επίσης και μια ενδιαφέρουσα έκθεση. Αν πάλι έχεις όρεξη να γυμνάσεις σώμα και πνεύμα, η yoga instructor Σίσσυ Φραγκιαδάκη συνεχίζει τα επιτυχημένα εβδομαδιαία μαθήματα yoga με είσοδο ελεύθερης επιλογής (donation). Τέλος, αυτή την Κυριακή, η χορευτική ομάδα της Αθήνας, Athens Boogie, γεμίζει τον χώρο του Ρομάντσο με πουά φούστες, σοσόνια, μπριγιαντίνη και άφθονο rock n roll στο πρώτο χορευτικό πάρτι για όσους εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο Έλβις ζει.

Ρομάντσο

Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα
Social Yoga - Κυριακή 11:30 – 13:00

Διεθνές Φεστιβάλ Animation της Αθήνας – 28/3 – 1/4

Athens Boogie "Swingtastic Rock n' Roll" party #1 – 29/3, Ώρα προσέλευσης 21.00, Είσοδος ελεύθερη
www.romantso.gr

Για περισσοτερες προτασεις απο τη Μαρω Παρασκευουδη για εξοδο στην πολη, κανε κλικ εδω.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα