Follow us

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 92: «H μέρα που έγινα νονά & η έκπληξη του Αγίου Βαλεντίνου»

Αγαπημένοι μου,Τι κάνετε; Πώς είστε; Ελπίζω να είχατε μια πολύ όμορφη εβδομάδα, πολύ ξέγνοιαστη, διασκεδαστική, πολύ ρομαντική και γεμάτη από πολλά όμορφα συναισθήματα! Η δική μου τουλάχιστον ήταν γεμάτη από τα παραπάνω και ανυπομονώ να τα μοιραστώ όλα μαζί σας. Ο ενθουσιασμός μου είναι τόσο μεγάλος που δεν ξέρω από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω… Από το ότι έγινα νονά το ΣΚ που μας πέρασε; Από την Τσικνοπέμπτη και την περίοδο των Αποκριών που διανύουμε; Από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Λοιπόν… Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ή, μάλλον, από το τέλος.

Κατερίνα Καινούργιου - Blog Post 92  (2)

Θα ξεκινήσω αντίστροφα, λοιπόν, μιλώντας σας για το τέλος της εβδομάδας που μας πέρασε και συγκεκριμένα για το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου που για μένα ήταν διπλή γιορτή. Θεωρώ ότι ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου καθώς είχα τη χαρά να ξαναγίνω νονά! Την πρώτη φορά που έγινα νονά ήταν όταν ήμουν παιδί αλλά αυτή τη φορά ήταν διαφορετικά, καθώς σαν ενήλικας αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά την ιδέα του να γίνεσαι πνευματικός γονέας καθώς και όλη την τέλεση του ιερού μυστηρίου.

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 92

Με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο και το βαπτισιμιό μου…

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 92 - εικόνα 2

Περήφανη που ξαναέγινα νονά…

Το Σάββατο λοιπόν είχα την ευκαιρία και την τιμή να βαπτίσω τον γιο του καλύτερο φίλου του μπαμπά μου. Το όνομα του όμορφου νεοφώτιστου; Άγγελος-Φαέθων. Ο μικρός Άγγελος ήταν ήρεμος, ψύχραιμος, με ένα βλεμματάκι όλο απορία και πολύ όμορφος. Ήταν ένα μυστήριο όμορφο, που τελέστηκε στη συμπρωτεύουσα, από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Άνθιμο Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς δεν είχα πολύ χρόνο να περάσω στη Θεσσαλονίκη, καθώς ταξίδεψα αυθημερόν, αλλά ήταν μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Τα ρουχαλάκια του Άγγελου ήταν στις αποχρώσεις του μπεζ. Το look που επέλεξα εγώ γι αυτή την όμορφη τελετή ήταν ένα maxi φόρεμα σε βαθύ μπλε από τη νέα μου συλλογή και το συνόδευσαν χρυσά κοσμήματα.

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 92 - εικόνα 3

Ο μικρός Άγγελος-Φαέθων την ώρα του μυστηρίου….

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 92 - εικόνα 4

Με τον μικρό μου… Ήταν ένας μικρός «Άγγελος»…

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 92 - εικόνα 5

Το outfit μου την ημέρα που έγινα νονά… Maxi φόρεμα σε βαθύ μπλε…

Εκτός από το γεγονός ότι έγινα νονά, το μονοήμερο ταξίδι στην Θεσσαλονίκη είχε μεγάλη σημασία για μένα καθώς ταξίδεψα με όλη μου την οικογένεια και είχα την ευκαιρία να περάσω χρόνο μαζί τους. Το πρόγραμμα είναι πάντα τόσο φορτωμένο που οι οικογενειακές στιγμές είναι πολύτιμες. Φυσικά ο αδελφός μου ήταν στο πλευρό μου στο μυστήριο και δεν παραλείψαμε να αποτυπώσουμε τη στιμγή.

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 92 - εικόνα 6

Με τον αγαπημένο μου αδελφό Πάνο…

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 92 - εικόνα 7

Αυτή την εικόνα θα την κρατήσω μέσα μου όσα χρόνια και αν περάσουν… Σε ευχαριστώ μικρέ μου Άγγελε…

Όπως σας είπα και παραπάνω, φίλοι μου, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου ήταν διπλή γιορτή διότι συν τοις άλλοις ήταν και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Αν και μια εμπορική γιορτή, ήταν μια πολύ ωραία ευκαιρία όπως κάθε χρόνο για όλους μας να περάσουμε όμορφες και ρομαντικές στιγμές. Όταν γύρισα από τη Θεσσαλονίκη, το βραδάκι με περίμενε μια έκπληξη στο σπίτι… Μπορεί κάποιοι να τη θεωρήσετε cliché αυτή την έκπληξη, αλλά για μένα ήταν μοναδική… Τόσο ρομαντική…

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 92 - εικόνα 8

Η όμορφη έκπληξη που με περίμενε το βράδυ Σαββάτου 14 Φεβρουαρίου…

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 92 - εικόνα 9

Ένα μπουκέτο κατακόκκινα τριαντάφυλλα μόνο ευτυχισμένη μπορεί να σε κάνουν…

Πηγαίνοντας προς τα πίσω τις ημέρες, θέλω να μοιραστώ μαζί σας στιγμιότυπα απίστευτου γέλιου, τρέλας και χαράς στα παρασκήνια του «Όλα Παίζουν» την Πέμπτη που μας πέρασε…δηλαδή την Τσικνοπέμπτη. Φυσικά ντυθήκαμε όλοι με αποκριάτικες στολές και γίναμε…άλλοι για μια μέρα! Είπαμε να βγάλουμε τους διαφορετικούς εαυτούς μας προς τα έξω και να υποδηθούμε ρόλους! Η στιλίστριά μου, Γεωργία Παντελέ, η μακιγιέρ μου, Ρόζα Βακονδίου, κι εγώ με μεταμορφώσαμε σε...

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 92 - εικόνα 10

…Catwoman! Έγινα super ήρωας για μια μέρα!!!

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 92 - εικόνα 11

Το μακιγιάζ της Catwoman επιμελήθηκε η Ρόζα Βακονδίου.

Πραγματικά όλη η μέρα είχε ξεκινήσει με πολύ αστεία περιστατικά και πάρα πολύ γέλιο. Με το που βγαίναμε όλοι από τα καμαρίνια μας με τις στολές μας, μόνο που δεν κλαίγαμε από τα γέλια! Ομολογώ ότι η Μπέττυ (Μαγγίρα) με κατάπληξε με την επιλογή της να ντυθεί η Αλίκη Βουγιουκλάκη στη θρυλική ταινία «Το Δόλωμα»! Θεωρώ ότι ήταν πολύ πετυχημένη μεταμφίεση και της πήγαινε πολύ! Φυσικά και η Αλέκα (Καμηλά) αλλά και ο Γιώργος (Λιανός) δεν πήγαιναν πίσω ως χανούμισσα και Superman…!

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 92 - εικόνα 12

H παρέα μας στο «Όλα Παίζουν»… Η γοητευτική και sexy Αλίκη, η σαγηνευτική oriental χορεύτρια, η επικίνδυνη Catwoman και ο ήρωας Superman!


Με τούτα και με εκείνα, πριν αρχίσει η εκπομπή δεν παραλείψαμε να κάνουμε ένα πέρασμα από την Ελένη Μενεγάκη.


Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 92 - εικόνα 13

Backstage μαζί με τον Στάθη Κουκουτσίδη… Λίγο από «Ελένη» και λίγο από «Όλα Παίζουν»…


Αυτή η εβδομάδα ήταν, λοιπόν, φίλοι μου, μια εβδομάδα γεμάτη γέλιο, συγκίνηση, αγάπη και στιγμές που αποτυπώθηκαν στο μυαλό μου για πάντα! Ελπίζω να επακολουθήσουν και άλλες εβδομάδες με τόσο δυνατά συναισθήματα. Κάνει τη ζωή πιο γλυκιά, πιο αυθόρμητη και πιο ενδιαφέρουσα! Στο κάτω κάτω της γραφής, η ζωή είναι Αγάπη και η αγάπη είναι Ζωή. Ήδη ο απολογισμός της φετινής χρονιάς προμηνύεται θετικός! Αυτά από μένα αγαπημένοι μου… Τα ξαναλέμε σε μια εβδομάδα από …τώρα!

Σας φιλώ πολύ γλυκά!

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 92 - εικόνα 14


Κατερίνα Καινούργιου

https://twitter.com/katrinken

http://instagram.com/katken85

Θυμήσου εδώ όλα τα προηγούμενα blog posts.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα