Follow us

Πώς Nα Διασκεδάζεις Καλύτερα Από Το 2015 Και Μετά: Τον λένε Andrew K. και στη ζωή του υπήρξε δεινό party animal. Ιδού οι συμβουλές του για διαρκή καλοπέραση.

1. Αντιμετώπισε την κάθε μέρα, σαν να ήταν Παρασκευή   Όλοι γνωρίζουμε το φοβερό συναίσθημα της Παρασκευής, όταν απόγευμα πια, φεύγεις από τη δουλειά αφήνοντας όλο το άγχος και την πίεση εκεί πίσω. Και αναρωτήσου: Γιατί να μην αισθάνεσαι το ίδιο όμορφα κάθε μέρα; «Ένα πάρτι δεν χρειάζεται να συμβαίνει μόνο μερικές φορές το χρόνο –μερικά Σαββατοκύριακα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ή στα γενέθλιά σου», λέει ο Andrew. «Μήπως είναι καλύτερα να βλέπεις τη ζωή σου σαν μια διαρκή γιορτή; Γιατί να αποτελεί η Δευτέρα ημέρα πένθους της διάθεσής σου; Έχεις αναλογιστεί πόσα χρόνια πολύτιμης ζωής χάνεις αν περιμένεις μια Παρασκευή βράδυ να περάσεις υπέροχα;».

askmen.gr
ΓΡΑΦΕΙ: ASKMEN.GR
fany

> Οι προτροπές:
Μην αφήνεις καμία μέρα ανεκμετάλλευτη, μην αρνείσαι κάποιο μεσοβδόμαδο κάλεσμα σε μπαρ ή κάποιο σπίτι. Μην παροπλίζεις την ενέργειά σου, γιατί θα σου γίνει συνήθεια και θα συνταξιοδοτηθείς πρόωρα από τη ζωή.

Ακολούθησε και τις υπόλοιπες συμβουλές του μετρ στο είδος και κάνε την κάθε μέρα σου να μοιάζει με γιορτή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα