Follow us

Τα Προϊόντα Για Ολική Ανανέωση: Σε μαλλιά και επιδερμίδα προσώπου

Δύο νέα, επαναστατικά προϊόντα του Pantene Pro-V και της Olay προστατεύουν και ανανεώνουν τα μαλλιά και την επιδερμίδα του προσώπου.

1

ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Τα Προϊόντα Για Ολική Ανανέωση

To μυστικό για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης είναι η πρόληψη με τη σωστή φροντίδα, γιατί τα υγιή μαλλιά δεν πέφτουν, εκτός αν υπάρχει θέμα υγείας ή κληρονομικότητα. Οι ερευνητές του Pantene Hair Institute παρατήρησαν ότι τα υγιή μαλλιά περιέχουν ομοιογενή πρωτεΐνη, ενώ στα μη υγιή η πρωτεΐνη είναι κατακερματισμένη, με αποτέλεσμα να είναι αδύναμα, να σπάνε και να πέφτουν. Διαπίστωσαν ότι αυτό οφείλεται στην οξείδωση της τρίχας που προκαλεί ο χαλκός του νερού όταν λουζόμαστε, ο οποίος καταστρέφει την πρωτεΐνη στο εσωτερικό της τρίχας. Οι ειδικοί του Pantene δημιούργησαν ένα σύστημα που δεσμεύει τον χαλκό του νερού, με αποτέλεσμα η τρίχα να διατηρεί την πρωτεΐνη της ακέραια, να είναι υγιής και δυνατή από τη ρίζα μέχρι την άκρη και να μην πέφτει. Η σειρά Pantene Pro-V κατά της τριχόπτωσης περιλαμβάνει το νέο σαμπουάν που δεσμεύει τον χαλκό, κοντίσιονερ εντατικής ενδυνάμωσης και τονωτική λοσιόν με βιταμίνες Β3 και προ-βιταμίνη Β5, που εισχωρεί βαθιά στην τρίχα, δίνει 40% περισσότερο όγκο και υγιή, δυνατά μαλλιά.

10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΤΕΡΗ

Τα Προϊόντα Για Ολική Ανανέωση - εικόνα 2

Όσο μεγαλώνουμε, η βιοενέργεια του δέρματος μειώνεται σταδιακά, με αποτέλεσμα τα μιτοχόνδρια που υπάρχουν σε όλα τα ζωντανά κύτταρα να χάνουν την ενέργειά τους και να γερνάνε. Οι ελεύθερες ρίζες, οι λάθος δίαιτες, το στρες, η ακτινοβολία UV, το κάπνισμα και η περιβαλλοντική μόλυνση κουράζουν ακόμη περισσότερο την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα το πρόσωπο να δείχνει πρόωρα γερασμένο και να χρειάζεται επιπλέον ενέργεια για να ανανεωθεί. Η νέα κρέμα Regenerist της Olay με την προσθήκη νέων συστατικών -όπως ένα ειδικό παράγωγο του ελαιόλαδου- και με ειδικό σύστημα μεταφοράς τους στο δέρμα, αυξάνει τα επίπεδα του κολλαγόνου, την αντιοξειδωτική προστασία, την ενέργεια και επιταχύνει τη διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας. Έτσι το πρόσωπο δείχνει 10 χρόνια νεότερο σε 8 μόνον εβδομάδες μετά την εφαρμογή της κρέμας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα