Follow us

Wildfire: Δαμάζοντας Τη Φωτιά!: Η συναρπαστική σειρά που λάτρεψε το αμερικανικό κοινό, στην οθόνη του iLoveTV!

Ένα άλογο που κρύβει μέσα του μια άγρια φωτιά. Μια νέα κοπέλα που θέλει να ξεφύγει από το παρελθόν της. Η μοίρα τους ενώνει για να μοιραστούν μια μοναδική πρόκληση.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Wildfire (1)

Η Kris Furillo, μόλις έχει βγει από το αναμορφωτήριο, όταν της παρουσιάζεται μια μοναδική ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή. Ο Pablo θα αναγνωρίσει το ταλέντο της στην ανατροφή και την εκπαίδευση αλόγων και θα της βρει δουλειά σε ένα ράντζο. Αποστολή της να εκπαιδεύσει και να γυμνάσει σωστά τον Wildfire, προκειμένου να μπορέσει το ράντσο να μπει και πάλι στον χώρο των ιπποδρομιών!

Η πιο μεγάλη πρόκληση στη ζωή της Kris βρίσκεται μπροστά της. Θα καταφέρει να δαμάσει την άγρια φωτιά, που κρύβει μέσα του ο Wildfire;

Μη χάσεις τη συναρπαστική σειρά, που κράτησε καθηλωμένους τους τηλεθεατές στην Αμερική για 4 σεζόν, διπλασιάζοντας κάθε χρόνο τα νούμερα τηλεθέασης και κερδίζοντας υποψηφιότητες στις κατηγορίες καλύτερο τηλεοπτικό πρόγραμμα, κάστινγκ, μουσική επένδυση και πρωτότυπο σενάριο!

Wildfire: Δαμάζοντας Τη Φωτιά!

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι: Bradford May, Frank Perl, Shawn Piller, Holly Dale, Rob Thompson, Ellie Kanner, John Behring και Maggie Greenwald. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Genevieve Cortese, Nicole Tubola, Nana Visitor, Greg Serano, Micah Alberti, James Read, Ryan Sypek κ.ά

Μπες εδώ και δες τα 13 επεισόδια του πρώτου κύκλου!


Πηγή: iLoveTV Facebook

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα