Follow us

Τζον Σλάτερι: Από τηλεορασόπληκτος, αστέρας της μικρής οθόνης!

Δεν ξυπνούσε με τίποτα όταν ήταν μικρός ο Τζον Σλάτερι και καθυστερούσε να πάει στο σχολείο. Ήταν κολλημένος με την τηλεόραση και πολλές έβλεπε μέχρι το πρωί. Που να το φανταζόταν τότε ότι κάποια στιγμή θα γίνει ηθοποιός και θα ξενυχτάνε οι άλλοι για να τον βλέπουν στο “Mad Men”!

Ιλιάνα Καρούτση
ΓΡΑΦΕΙ: ΙΛΙΑΝΑ ΚΑΡΟΥΤΣΗ
Τζον Σλάτερι

Κλέβει τις εντυπώσεις στη μεγάλη αμερικάνικη επιτυχία “Mad Men”! Ο τηλεοπτικός Ρότζερ Στέρλινγκ είναι ο πιο κουλ τύπος της διαφημιστικής εταιρείας και από τους πιο αγαπητούς του κοινού. Το ίδιο κουλ είναι και ο ηθοποιός που τον ενσαρκώνει, Τζον Σλάτερι, αρκεί βέβαια να μην αντιληφθεί ότι προσπαθεί κάποιος να παραβιάσει την ιδιωτική του ζωή.

Ο Τζον Σλάτερι γεννήθηκε στην Βοστόνη κι από μικρός έμενε με τις ώρες κολλημένος στην μικρή οθόνη. Όπως έχει παραδεχτεί σε συνέντευξη του, τις περισσότερες μέρες αργούσε να πάει στο σχολείο, αφού τα βράδια τον έπαιρνε ο ύπνος στον καναπέ, παρακολουθώντας τις αγαπημένες του σειρές. Με έξι παιδιά στο σπίτι, η μητέρα του μάλλον έχανε το λογαριασμό και τα... ίχνη του.

Τζον Σλάτερι

Παρόλο που τότε ονειρευόταν να γίνει παίκτης του μπέιζμπολ, τελικά τελειώνοντας το σχολείο αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική. Η πρώτη του εμφάνιση ήταν το 1988 στη σειρά “Dirty Dozen” κι από τότε εργάζεται ανελλιπώς στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Την απόλυτη δόξα όμως γνώρισε ως Ρότζερ Στέρλινγκ στη σειρά “Mad Men”.

Από το 1998 ο Τζον Σλάτερι είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Talia Balsam και έχουν ένα γιο, τον Harry, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία. Αυτό πάντως που δεν αντέχει με τίποτα ο διάσημος ηθοποιός είναι οι παπαράτσι. Γι’ αυτό και όποτε αντιληφθεί ότι ο φακός εστιάζει πάνω του χωρίς να το ξέρει σπεύδει να κρυφτεί. Είπαμε είναι κουλ τύπος, αλλά υπάρχουν και πράγματα που τον εκνευρίζουν και δυσκολεύεται να το κρύψει.

Τζον Σλάτερι - εικόνα 2

Μπες στο ilovetv.gr και δες τις περιπέτειες του Τζον Σλάτερι στη δημοφιλή σειρά "Mad Men"!

Καινούργια επεισόδια κάθε Δευτέρα και Πέμπτη!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα