Follow us

ταSOS Της Εβδομάδας #5: Η μεταμόρφωση της Μπεκατώρου και η πιο «νηφάλια» εβδομάδα

Τελευταία φορά που μιλάμε εδώ, σε αυτό το blog, για την έκλειψη. Αλλά, βρε παιδί μου, ήταν δυνατή και πανφάνερη γύρω μας. Ασυνεννοησίες, νεύρα δικαιολογημένα και μη, περίεργες συμπεριφορές, περίεργες ενέργειες απ'τους κοντινούς μας ανθρώπους. Κατάλαβες; Όχι; Δεν πειράζει.

Μαρία Μπεκατώρου Τάσος Μαστρογιάννης
ταSOS Της Εβδομάδας #5

Αυτή την εβδομάδα η φάση ήταν κάπως σαν τις παραπάνω φωτογραφίες. Ζεν (οκλαδόν) και self-esteemed (ή αλλιώς «με νοιάζω μόνο εγώ» και selfies). Καμία απ'τις λέξεις δεν υφίσταται αλλά με πιάνεις. Στο 5ο post φτάσαμε, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνεις τους κώδικες.

ταSOS Της Εβδομάδας #5 - εικόνα 2

Έτσι, η εβδομάδα πέρασε φανταστικά, σε σπίτια φίλων με κόσμο, νέα έπιπλα, φρεσκοβαμμένους τοίχους, #fun #love #joy. Μια εβδομάδα σερί χωρίς μία έξοδο, ένα φαγητό, ένα ποτό, ένα gay club. Κανένα gay club. Έχω βαρεθεί φρικτά τους δύο τελευταίους μήνες όλα τους -όσα λίγα είναι, τέσπα. Στριμωγμένα και με νοθευμένα ποτά. Αλλά συνεχίζετε να τα γεμίζετε και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Αυτή είναι η μοναδική δικαιολογία που δεν μπορώ να αντικρούσω: «Με 7 ευρώ πίνω μια "μπόμπα" και δεν χρειάζομαι δεύτερο για να μου απογειωθεί η διάθεση». Αυτά στα λέω τώρα που είμαι ζεν, σε κανα μήνα θα πάω κι εγώ στριμωγμένος και μεθυσμένος. Πφφφ

ταSOS Της Εβδομάδας #5 - εικόνα 3

Τα good news της εβδομάδας ήταν το YOKO, δίπλα στο σπίτι μου. Νέο sushάδικο στην Πατριάρχου Ιωακείμ για take out και σε λίγες μέρες με delivery. Για να γιορτάσω την άφιξή του -πιο νέο κι από μένα στη γειτονιά- αφέθηκα στο μαγικό cocktail της Γ με λεμόνι, βότκα, στέβια και και και. Δεν θα σου πω μέχρι να 'ρθει το video που θα το φτιάχνω εγώ. Αυτή τη φορά θα 'μαι εγώ και όχι κάποιος άλλος.

ταSOS Της Εβδομάδας #5 - εικόνα 4

Και η Μαρία Μπεκατώρου. Με τα ωραιότερα μαλλιά της στα χρόνια που την ξέρουμε. Νέο χρώμα, πιο-ωραία-χτενισμένα-δε-γινεται και με την υπογραφή του Νικόλα Βιλλιώτη για την Garnier. Δε θες κάτι άλλο. Την κόλλησα εδώ, σε αυτό το post, γιατί πέρα από τη φανταστική νέα διαφήμισή της, φέτος είναι καλύτερη από ποτέ στο Your Face Sounds Familiar και ήθελα κάπως να βρω τον τρόπο να το πω (στη φωτό, η Μαρία Μπεκατώρου κάνει selfie για το Yupiii με το κινητό της Βασιλικής Καρανζογιάννη, που της έκανε και την backstage συνέντευξη).

ταSOS Της Εβδομάδας #5 - εικόνα 5

Οι παρακάτω δύο φωτογραφίες «ανέβηκαν» στο Instagram από την Κατρίνα Τσάνταλη και τον Νικόλα Ανδρουλάκη και ήταν οι ωραιότερες που είδα μέσα στην εβδομάδα:

ταSOS Της Εβδομάδας #5 - εικόνα 6

ταSOS Της Εβδομάδας #5 - εικόνα 7
Φωτογραφία από το Instagram account του Νικόλα Ανδρουλάκη (@the_real_nickandrou)

Αν αντιλήφθηκες λίγα νεύρα στο παραπάνω post, έκανες λάθος. Σε επηρέασε η έκλειψη. Αν αντιλήφθηκες ρομαντισμό, ίσως έπεσες μέσα. Αν δεν πήρες χαμπάρι τίποτα, δεν μου δίνεις τη σημασία που μου αρμόζει. Και καλά κάνεις.

Βρες με στα social media:

https://twitter.com/tmastrogiannis

https://www.facebook.com/tasosmastrogiannis

http://instagram.com/tmastrogiannis

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα