Follow us

Το Προξενιό της Ιουλίας - spoiler: Στάσα & Κατερίνη ξεμαλλιάζονται για τον Στασινόπουλο!

Η Κατερίνη αντιμέτωπη με τη Στάσα

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Το Προξενιό της Ιουλίας Rnew

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Το Προξενιό της Ιουλίας", σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Τηλεθεατή".

Ο Κωστής Στασινόπουλος ζει έναν εφιάλτη στο σπίτι του, καθώς η γυναίκα του και η μικρή κόρη του τον αντιμετωπίζουν επιθετικά, εξαιτίας της Στάσας και του Ρήγα.

Η Κατερίνη, από την πλευρά της, αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύει μια και καλή με την αντίζηλό της Στάσα...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ!

Ο Κωστής Στασινόπουλος ζει έναν εφιάλτη στο σπίτι του, καθώς η γυναίκα του και η μικρή κόρη του τον αντιμετωπίζουν επιθετικά, εξαιτίας της Στάσας και του Ρήγα. Η Χάδω βάζει λόγια στον Γιωργίκη για τον Γρηγόρη κι αυτός σχεδιάζει να τον παγιδεύσει για να μάθει αν έχει σχέση με την Ιουλία. Η Κατερίνη, από την πλευρά της, αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύει μια και καλή με την αντίζηλό της Στάσα..

Η ατμόσφαιρα στο σπίτι του Στασινόπουλου γίνεται εκρηκτική, καθώς η Κατερίνη έχει αντιληφθεί τα "πάρε-δώσε" του με τη Στάσα και είναι βέβαιη ότι την απατά, ενώ η κόντρα του με τη μικρή του κόρη, τη Βαγγελίτσα, είναι ανεξέλεγκτη, εξαιτίας του αγαπημένου της Ρήγα, που εμπλέκεται στη δολοφονία του Στράτου Ραζίνη. Στο μεταξύ, με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεται το ειδύλλιο του εκδότη Άλκη Μακρή με την Αλεξάνδρα Ραζίνη.

Η ΧΑΔΩ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΙΚΗ

Στο αρχοντικό Προβιού, οι συχνές επισκέψεις του Γρηγόρη βάζουν σε υποψίες τη Χάδω, που ενημερώνει τον Γιωργίκη ότι κάτι τρέχει με το νεαρό και τη γυναίκα του. Εκείνος για να εξακριβώσει την αλήθεια, δοκιμάζει τον Γρηγόρη, που όμως δείχνει την ετοιμότητά του να ξεγλιστράει και να αποφεύγει τις κακοτοπιές. Έχει άλλωστε δίπλα του και τη Φιλιώ, που δεν του αφήνει πολλά περιθώρια.

"ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ"

Περιθώρια, όμως, δεν έχει ούτε και η Στάσα, που αναγκάζεται να απομακρυνθεί από τον Στασινόπουλο. Μπροστά στην απειλή διαζυγίου για εκείνον και της διαπόμπευσης για εκείνη, οι δυο τους θα δώσουν όρκους πως ποτέ δεν θα ξαναβρεθούν. Και τότε είναι, που ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του στη Λάρισα... Η περιοδεία του αρχηγού της χωροφυλακής στη Θεσσαλία, μοιραία χωρίζει το παράνομο ζευγάρι, καθώς ο Κωστής αναγκάζεται να απουσιάσει.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΕΣ

Η απουσία του Στασινόπουλου, αντί να κατευνάσει τα πνεύματα, θα οξύνει τις αντιπαραθέσεις μέσα στην οικογένειά του και η Κατερίνη θα θελήσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να ξεκαθαρίσει μια και καλή τους λογαριασμούς της με τη Στάσα. Η συνάντησή τους θα επιβάλει και στις δύο να αναμετρηθούν με τις αλήθειες τους. Όλα δείχνουν πως είναι καιρός ν’ αλλάξουν σελίδα. Οι εξελίξεις για τον Ρήγα τον έχουν φέρει αντιμέτωπο με μια νέα πραγματικότητα, όπου οι κίνδυνοι καραδοκούν, ενώ η Ιουλία, για κακή της τύχη, θα αποκαλύψει άθελά της το μυστικό της, που τόσο καιρό έμενε κρυφό...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα