Follow us

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ - Με Ελεωνόρα Μελέτη και Φρέντι Μπελέρη

Αυτά είναι τα 42 ονόματα στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, παρουσιάστηκαν απόψε στο Ωδείο Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι είχαν ήδη ανακοινωθεί τα πρώτα 32 ονόματα και εκκρεμούσαν άλλα δέκα.

Ανάμεσα στους (νέους) υποψηφίους ευρωβουλευτές είναι η τηλεπαρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ζαμπούκας, αλλά και ο εκλεγμένος δήμαρχος Χιμάρας, Φρέντι Μπελέρης.

Άλλες υποψηφιότητες που ξεχώρισαν είναι των Ολυμπιονικών Πύρρου Δήμα και Βούλας Πατουλίδου, του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά, του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, της Νόνης Δούνιας και του Πολιτικού Επιστήμονα, συγγραφέα, αρθρογράφου και μουσικού Παραγωγού, Νίκου Ναούμη.

Στην αρχή, ένας ένας οι 42 υποψήφιοι παρουσίασαν τον εαυτό τους για λίγα λεπτά, μιλώντας για την υποψηφιότητά τους.

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, καλούσε στο βήμα τους υποψήφιους, παρουσιάζοντάς τους.

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη. "Η υποψηφιότητα Μπελέρη είναι μια υποψηφιότητα με πολύ βαρύ συμβολισμό" υπογράμμισε η Αριστοτελία Πελώνη, με τους παριστάμενους να σηκώνονται όρθιοι και να καταχειροκροτούν τον φυλακισμένο δήμαρχο Χιμάρας.

Μάλιστα, νωρίτερα, ο Πύρρος Δήμας απευθύνθηκε στον γιο του Φρέντι Μπελέρη, που ήταν παρών στην αίθουσα μαζί με τον αδερφό του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, και είπε χαρακτηριστικά: "Πέτρο μου, ο μπαμπάς θα δικαιωθεί".

Πηγή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα