Follow us

Ιστορική επανεμφάνιση του Γιώργου Αυτιά στον Γιώργο Παπαδάκη μετά από 21 χρόνια: Πάμε στην Ευρώπη με σύνθημα "Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια"

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Γιώργου Αυτιά μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
Γιώργος Αυτιάς×Γιώργος Παπαδάκης

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Αυτιάς, μία μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με μια μακρά αναδρομή στην κοινή τηλεοπτική παρουσία του Γιώργου Αυτιά με τον Γιώργο Παπαδάκη και τις διεκδικήσεις τους μέσω της εκπομπής για τους πολίτες.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε αυτά που στοχεύει να διεκδικήσει ως ευρωβουλευτής, για τη χώρα και τους πολίτες της.

"Ο ευρωβουλευτής είναι για την πατρίδα, πηγαίνεις μόνο για αυτήν φορώντας τη φανέλα της εθνικής. Το μεγαλύτερο TikTok είναι να πας στους δρόμους και να σφίξεις τα χέρια πολιτών, σήμερα φεύγω για Αμερική ώστε να συναντηθώ με ομογενείς. Τα προβλήματα της κοινωνίας δεν σταματούν και ο κόσμος μού λέει πως θέλει να βοηθήσω όσο μπορώ" τόνισε στον ΑΝΤ1 ο δημοσιογράφος και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

"Μαζί για τη νοικοκυρά, μαζί για τον συνταξιούχο, μαζί για τον εργαζόμενο, μαζί ενάντια στα μνημόνια" πρόσθεσε παράλληλα ο Γιώργος Αυτιάς.

Αίσθηση προκάλεσε και το "πολιτικό στίγμα" με το οποίο κατεβαίνει στις ευρωεκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά "πάω στο Ευρωκοινοβούλιο με το σύνθημα "Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια”".

"Σημασία δεν έχει σε ποια σειρά είναι στο ψηφοδέλτιο το όνομά σου, αλλά αν βρίσκεσαι στην καρδιά του κόσμου" επεσήμανε ακόμη ο κ. Αυτιάς.

Ερωτηθείς για το αν η ενασχόληση του με την πολιτική δημιουργεί ερωτήματα για την αντικειμενικότητα τους ως δημοσιογράφος, απάντησε ότι "η αντικειμενικότητα του δημοσιογράφου, κρίνεται από την αποτελεσματικότητα της κριτικής που ασκεί".

Πηγή: The Toc

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα