Follow us

MasterChef | Ένα απαιτητικό ζητούμενο & μία επώδυνη η διαδικασία ψηφοφορίας

Όσα θα δούμε απόψε στο "MasterChef"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει απόψε το "MasterChef" στις 21:00 στο Star.

Υπενθυμίζουμε ότι στο επεισόδιο της Τετάρτης η Ομαδική Δοκιμασία στη λίμνη Βουλιαγμένης απαίτησε και από τα δυο μαγειρικά στρατόπεδα όλη τους τη δημιουργικότητα και όλες τις γνώσεις τους για τις κουζίνες της Ελλάδας, της Ιαπωνίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Τι θα δούμε απόψε;

Απόψε, Πέμπτη 11 Απριλίου, η ώρα του συμβουλίου έφτασε και οι δυο μπριγάδες αναμένουν με αγωνία το τελικό αποτέλεσμα!

Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια που έκαναν και οι δυο μπριγάδες, οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο καλεσμένος τους chef John Σκοτίδας, εντόπισαν λάθη και αδυναμίες στα πιάτα, που δοκίμασαν.

MasterChef | Ένα απαιτητικό ζητούμενο & μία επώδυνη η διαδικασία ψηφοφορίας

Η νίκη της γκρι μπριγάδας προκαλεί αναμενόμενους τριγμούς και προβληματισμό στην μπορντό μπριγάδα, με μαγειρικές, και όχι μόνο, αλληλοκατηγορίες να ανταλλάσσονται ανάμεσα στα μέλη της. Μετά το άκουσμα της ετυμηγορίας ξεκινάει η αναζήτηση των ευθυνών και των λαθών, που οδήγησαν στην ήττα.

MasterChef 2024

Η Δοκιμασία Ασυλίας, με ζητούμενο ένα τέλειο ριζότο α λα μιλανέζε, θα δυσκολέψει αρκετά τα μέλη της μπορντό μπριγάδας. Επίπονη και επώδυνη θα είναι και η Διαδικασία Ψηφοφορίας, με την ένταση να ανεβαίνει κατακόρυφα.

MasterChef 2024- Πάνος Ιωαννίδης

Ποιο μέλος της μπορντό μπριγάδας θα καταφέρει να κερδίσει την ασυλία και ποιοι θα είναι οι άλλοι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση, που θα "παλέψουν" για να διατηρήσουν τη θέση τους στο MasterChef 2024, μαζί τον Αλέξανδρο Λούπο και τον Άνχελ Σαχπαζή;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα