Follow us

Μάγισσα | Αυτοί οι ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στο prequel της σειράς!

Όσα αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος για την ιστορία και τους πρωταγωνιστές στο prequel της σειράς του ΑΝΤ1

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Τις νεότερες πληροφορίες για το prequel της "Μάγισσας" δηλαδή τη σειρά του ΑΝΤ1 που θα παρουσιάζει το τι συνέβη 100 χρόνια πριν από τα γεγονότα που προβάλλονται αυτή τη χρονιά στο σίριαλ του καναλιού, παρουσίασε ο Κωνσταντίνος Ανατωνάτος στο "Καλύτερα δε Γίνεται, το μεσημέρι του Σαββάτου αποκαλύπτοντας μάλιστα και τα επικρατέστερα ονόματα για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

"Πιάνουμε την ιστορία από τη μητέρα της Κυπριανής, τη Λαζαρίνα. Δε θα δούμε φυσικά τη Θέμιδα Μπαζάκα πολύ, λόγω της διαφοράς ηλικίας και των χρόνων. Θα τους δούμε σε νεότερη ηλικία, όπου εμπλέκονται. (Η ιστορία) είναι πως η Κυπριανή προσπάθησε να κρατηθεί μακριά από το χάρισμα της Λαζαρίνας, που είναι και εκείνη μάγισσα, πώς εμπλέκεται με την Αναχίτ, τη μητέρα της Θεωφανούς (σ.σ. Έλλη Τρίγκου), που βλέπουμε τώρα, και όλη τη ζωή της μητέρας της Κυπριανής, μέχρι τη στιγμή που εμπλέκεται στη ζωή τους η Αναχίτ. Το βλέπουμε τώρα μόνο σε flashback" ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος σχετικά με την υπόθεση της σειρά.

Αποκάλυψε μάλιστα και τα πρόσωπα που, όπως όλα δείχνουν, θα αναλάβουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο prequel της "Μάγισσας" λέγοντας πως "Τα δύο επικρατέστερα ονόματα για το νέο κύκλο της 'Μάγισσας' είναι η Μαρία Κίτσου, που επιστρέφει στην τριάδα των δημιουργών των 'Άγριων μελισσών', και στο πλευρό της πιθανότατα θα δούμε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο" αποκάλυψε ο δημοσιογράφος στο 'Καλύτερα δε Γίνεται και προσέθεσε: "Θα είναι μια εξαιρετική συγκυρία αν αυτά τα δύο ονόματα κλείσουν και τους δούμε τελικά. Βάζω αστερίσκους γιατί όλο αυτό το πράγμα είναι ρευστό. Μεταφέρω όλες τις πληροφορίες που έχω μέχρι αυτή τη στιγμή".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα