Follow us

MasterChef | Mια απρόσμενη και αναπάντεχη εξέλιξη ταράζει τα νερά στην γκρι μπριγάδα!

Όσα θα παρακολουθήσουμε στο νέο επεισόδιο του "MasterChef"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Απόψε, Πέμπτη 28 Μαρτίου, επιστρέφει το "MasterChef", στις 21:00 μέσα από τη συχνότητα του Star.

Τι θα δούμε απόψε στο συμβούλιο;

Μια απρόσμενη και αναπάντεχη εξέλιξη "ταράζει τα μαγειρικά νερά" στην γκρι μπριγάδα, πριν την έναρξη του συμβουλίου. Ένα γεγονός, που θα αλλάξει τις ισορροπίες, πριν ακόμα ακούσουν την τελική ετυμηγορία για το αποτέλεσμα της χθεσινής Ομαδικής Δοκιμασίας.

Μετά από μία απαιτητική Ομαδική Δοκιμασία, οι δυο μπριγάδες φτάνουν στο συμβούλιο με αγωνία για το αποτέλεσμα, όμως μόνο μία θα αναδειχθεί νικήτρια. Άραγε, γνωρίζουν τις πιθανές τους αστοχίες ή θα αιφνιδιαστούν από τα σχόλια των chef κριτών; Η ανακοίνωση της ήττας φέρνει διαφωνίες για το τι πήγε τελικά λάθος. Το κλίμα στην ηττημένη μπριγάδα είναι τεταμένο και οι αποφάσεις του αρχηγού ίσως να το επηρεάσουν ακόμα περισσότερο.

Πριν τη διαδικασία της ψηφοφορίας υπάρχει η Δοκιμασία Ασυλίας, η οποία θα απαιτήσει μαγειρική αντίληψη, μεθοδικότητα, ταχύτητα και θα ξεκαθαρίσει ποιο μέλος από την ηττημένη μπριγάδα θα παραμείνει ασφαλές.

Τα μέλη της ηττημένης μπριγάδας, μετά και τη Δοκιμασία Ασυλίας, τίθενται προ των ευθυνών τους για το αποτυχημένο αποτέλεσμα στη Διαδικασία Ψηφοφορίας και οι διαφωνίες βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια. Θα μπορέσουν οι υποψήφιοι να αφήσουν πίσω τους την κακή ψυχολογία και να δώσουν τον καλύτερο μαγειρικό εαυτό τους στην αυριανή (Παρασκευή 29/3) Δοκιμασία Αποχώρησης; Ποιοι θα είναι αυτοί, που θα παλέψουν αύριο για να διατηρήσουν τη θέση τους στο MasterChef 2024, μαζί με τη Βιβή Ζησιμοπούλου, από την γκρι μπριγάδα και τον Γιάννη Γεωργίου, από την μπορντό;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα