Follow us

Μόνο στο Yupiiii! Famagusta - spoiler: Ο Θοδωρής μαθαίνει στη φυλακή ότι η Μαριάννα περιμένει το παιδί του

Όλα όσα θα δούμε στον δεύτερο κύκλο του "Famagusta"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ
Famagusta - Στέφανος Μιχαήλ

Την Κυριακή 7 Απριλίου στις 22.40 κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της σειράς "Famagusta", ο οποίος αποτελείται από 8 επεισοδία γεμάτα εξελίξεις που συγκλονίζουν.

Οι ζωές όλων των ηρώων αλλάζουν μετά την αποκάλυψη για τον πραγματικό δολοφόνο της Ελένης, ενώ ο Θοδωρής οδηγείται στη φυλακή. Μέσα στις μαύρες στιγμές που θα περάσει, μια ευχάριστη είδηση θα δώσει και πάλι ελπίδα στη ζωή του…

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

H Μαριάννα είναι το πρόσωπο που θα βγει περισσότερο λαβωμένο από τη δίκη του Μάικλ. Η αποκάλυψη ότι ο Θοδωρής δολοφόνησε την Ελένη θα την τσακίσει. Νιώθει διπλά προδομένη μάλιστα, αφού παράλληλα αποκαλύπτεται ότι ο άντρας της την απατούσε με το θύμα. Ενώ, όμως, αρχικά θα αποφασίσει να κόψει κάθε επαφή μαζί του, σύντομα θα συνειδητοποιήσει ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί, αφού περιμένει το παιδί του. Στην πιο τραγική στιγμή της ζωής της, η Μαριάννα θα βιώσει το θαύμα της μητρότητας κι αυτό θα σταθεί αφορμή για να αλλάξει στάση και απέναντι στον Θοδωρή. Κι εκείνος, όμως, μαθαίνοντας για την εγκυμοσύνη, νιώθει ότι ξαναβρίσκει νόημα στη ζωή του κι αντιμετωπίζει με περισσότερη αισιοδοξία τις δυσκολίες της φυλακής. Το ζευγάρι, μέσα σε αυτό το μαύρο σκηνικό, θα προσπαθήσει να βρει έναν κώδικα επικοινωνίας για χάρη του παιδιού του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα