Follow us

Τι έπρεπε να λέμε δηλαδή για την Ιωάννα Μαλέσκου;

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για τα διαρκή σχόλια και δηλώσεις από και προς την Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου Rnew

Έβλεπα τις τελευταίες μέρες όλη αυτή την ανταλλαγή απόψεων και σχολίων για την Ιωάννα Μαλέσκου. Δεν θα μείνω στα πρόσωπα που έκαναν σχόλια επί του θέματος, αλλά κυρίως για το πώς τα αντιλαμβάνεται η ίδια.

Διαβάστε Επίσης

Για να βάζουμε τα πράγματα σε μια λογική σειρά, η Ιωάννα Μαλέσκου δεν είναι μια γυναίκα χωρίς ταλέντο στην παρουσίαση. Έχει εμφάνιση, έχει έναν κάπως ξύλινο λόγο για το είδος της εκπομπής που υπηρετεί και μια συγκεκριμένη αντίληψη για τα πράγματα, η οποία βασίζεται στο ότι ο ΣΚΑΪ συγκυριακά την αδίκησε. Δεν έγινε έτσι, αλλά να ‘χαμε να λέγαμε.

Διαβάστε Επίσης

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια συζήτηση για κορίτσια που διεκδίκησαν και πήραν μια θέση κεντρικής παρουσιάστριας, χωρίς να προηγηθεί η ένταξη τους σε μια τηλεοπτική ομάδα ώστε να καταλάβουν πώς γίνεται η δουλειά. Μια λοιπόν από τις σκέψεις που διατυπώθηκαν για τη συμπαθή ξανθή από την Κρήτη είναι πως έγινε παρουσιάστρια με τη μια. Και αυτό για κάποιους ήταν ανακόλουθο και συνεπακόλουθο θα ήταν να μην πετύχει το εγχείρημα.

Διαβάστε Επίσης

Και λέγοντας όλα αυτά, προσπερνάμε το εξής ένα δεδομένο: η Ιωάννα Μαλέσκου έπαιξε και έχασε. Είχε μια τεράστια ευκαιρία, την οποία μέχρι να "αρπάξει", απέτυχε τόσες φορές που κάποια στιγμή το παιχνίδι χάθηκε.

Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τι θα έκανε αν έκανε κάτι άλλο. Έχει σημασία τι έκανε, πώς πήγε και κυρίως ότι ολοκληρώθηκε. Χωρίς δεύτερη ευκαιρία καθώς φαίνεται. Φτάνει, ως εκεί. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να την εξετάσουμε για το πώς έφτασε να πάρει τη θέση στον ΣΚΑΪ. Δηλαδή αν είχε περάσει από ομάδα εκπομπής, θα γινόταν αξιότερα παρουσιάστρια;

Διαβάστε Επίσης

Σήμερα τι θέλει να γίνει; Να πούμε πως όλα τα έκανε καλά; Δεν θα το κάνουμε. Είμαστε αυστηροί με ανθρώπους που αξιοποίησαν ευκαιρίες και δεν τα πήγαν καλά. Είναι άδικο να θεωρούμε πως θα της συγχωρήσουμε την ανώμαλη προσγείωση της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ απλώς επειδή έτσι θα της γλυκάνουμε το αφήγημα.

Συμπαθέστατη είναι η κοπέλα, αλλά ένα χρόνο τώρα προσπαθούμε να πείσουμε πως το μαύρο, αν όχι άσπρο, έγινε γκρι. Δεν είναι έτσι, ας το πάρουμε απόφαση.

Αντωνάτος - Υπογραφή

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα