Follow us

10 χρόνια "Happy Day" πρωινά στον Alpha! - Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Είναι η πρώτη μας "καλημέρα" εδώ και 10 χρόνια, το πρώτο μας χαμόγελο, η πρώτη θετική ματιά στην καθημερινότητα μας. Το πιο αγαπημένο πρωινό ξύπνημα, το Happy Day στον Alpha, γιορτάζει 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση.

Η εκπομπή που άλλαξε τα πρωινά μας και εισήγαγε την ψυχαγωγία σε μία άκρως ενημερωτική, μέχρι τότε, ζώνη, με την πιο happy παρέα και την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο τιμόνι της παρουσίασης, αποτελεί διαχρονική επιλογή στο ξεκίνημα της ημέρας.

Η μοναδική παρέα του Δημήτρη Παπανώτα, της Τίνας Μεσσαροπούλου και του Κώστα Φραγκολιά, που παρουσιάζει και σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα, ενημερωτικής και ψυχαγωγικής φύσεως, έχει γίνει η νούμερο 1 πρωινή συντροφιά μας αυτά τα χρόνια.

Μία από τις βασικές καινοτομίες που έφερε το Happy Day ήταν και η live σύνδεση με το ραδιόφωνο και τον Δήμο Βερύκιο, ο οποίος εδώ και 10 χρόνια μεταφέρει καθημερινά τον παλμό της επικαιρότητας και σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τις εξελίξεις, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της πρωινής μας συνήθειας.

Βασικό συστατικό της επιτυχίας του Happy Day αποτελεί και η ομάδα πίσω από τις κάμερες, με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Μαίρη Παλιαλέξη να βρίσκεται στο τιμόνι του περιεχόμενου από την πρώτη μέρα και να φροντίζει σε καθημερινή βάση να βγαίνει στον αέρα μία εκπομπή - πρότυπο. Στην σκηνοθεσία από την πρεμιέρα της πρώτης εκπομπής του Happy Day το 2014, ο Κώστας Γρηγοράκης, έχει δώσει την δική του χαρακτηριστική σκηνοθετική ματιά στην επιτυχημένη προβολή του πιο χαρούμενου πρωινού ξυπνήματος.

Στήλες και θέματα του Happy Day έχουν γίνει viral αλλά και παραδείγματα προς μίμηση καθώς η αγαπημένη πρωινή εκπομπή ήταν η πρώτη που εισήγαγε τη λογική του "Multi” στα βίντεο της lifestyle επικαιρότητας. Παράλληλα, καθημερινά προβάλλει ειδήσεις του Hollywood από πρώτο χέρι, με τον Γιώργο Σατσίδη να έχει μία από τις πιο επιτυχημένες στήλες σε ψυχαγωγική εκπομπή και τον Λευτέρη Μητσόπουλο να προσθέτει ακόμα περισσότερο γέλιο και κέφι στην ημέρα μας, ανακαλύπτοντας και παρουσιάζοντας τα αστεία βίντεο του διαδικτύου.

"Πώς πέρασαν τα 10 χρόνια; Μοιάζουν σαν 10 στιγμές. Τόσο χαρούμενοι και τόσο συγκινημένοι που είμαστε, αλλά ταυτόχρονα συνειδητοποιούμε ότι περνάνε τα χρόνια. Και όταν περνούν και όμορφα με ωραίες στιγμές, μοιάζουν σαν ένα κλείσιμο των ματιών, σαν ένα κλάσμα του δευτερολέπτου. Μας κάνετε πολύ χαρούμενους και είμαστε ευγνώμονες που είμαστε η καθημερινή σας παρέα. Να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τον σταθμό για την υποστήριξή του, για την αγάπη του και τα όμορφα λουλούδια που μας έστειλαν…" είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα