Follow us

Παραλία | Ο Τόμι με τον Πάτρικ μιλούν ανοιχτά για τα συναισθήματά τους! Ο Αρβανιτάκης προχωρά σε συλλήψεις

Οι συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς "Η παραλία"

Η Παραλία Rnew

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 "Η παραλία", η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 26 έως και την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024, στις 22:45.

Λίγο πριν τη συναυλία των χίπηδων, μια φωτιά που ξεσπάει στην παραλία, δημιουργεί χάος και εντάσεις στο κοινόβιο. Παράλληλα, ο Χάρι ανοίγει το ιατρείο, φέρνοντας χαρά τόσο στους κατοίκους όσο και στους χίπηδες. Τα πράγματα, όμως, εκτροχιάζονται στο χωριό των Ματάλων, καθώς ο Αρβανιτάκης συλλαμβάνει έναν ύποπτο ως πιθανό δολοφόνο της Ρηνιώς.

Ας δούμε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 22:45

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 22:45

Κάτω από το φως του φεγγαριού, ο Τόμι και ο Πάτρικ συζητούν ανοιχτά για τα συναισθήματά τους. Την ίδια νύχτα, η πρόσφατη αλλαγή στη συμπεριφορά της Μαρίας, σηματοδοτεί το τέλος στη σχέση της με τον Μαρκ κι έπειτα από έντονους τσακωμούς, μετακομίζει σε νέα καλύβα στην παραλία. Την ημέρα, όμως, όλο και περισσότεροι χίπηδες καταφθάνουν στο χωριό των Ματάλων για την προσεχή συναυλία. Ο Χάρι αισθάνεται πιο μπερδεμένος από ποτέ σχετικά με τα επόμενά του βήματα για το άνοιγμα του ιατρείου του και όταν πλησιάζει τον Διονύση, για να του εκφράσει τις ανησυχίες του, τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο. Μια αναπάντεχη εξέλιξη στην αγοραπωλησία των κειμηλίων δημιουργεί αισθήματα καχυποψίας στον Διονύση σχετικά με το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από το ατυχές συμβάν.
 

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 22:45

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 22:45

Το χωριό των Ματάλων ξαφνικά σφύζει από ζωή καθώς πληθαίνουν οι επισκέπτες μέρα με τη μέρα. Ωστόσο, αρκετοί μόνιμοι κάτοικοι του χωριού εκφράζουν έντονα στον Λοΐζο τις ανησυχίες τους με αυτή την απότομη προσέλευση χίπηδων, επιθυμώντας να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία του χωριού. Αντίθετα με την αγανακτισμένη συμπεριφορά των κατοίκων του χωριού, η Νόνα ετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο ραντεβού της με τον Ρόμπερτ και ζητάει τη στιλιστική βοήθεια της Κερασίας για να βρουν το κατάλληλο φόρεμα για την περίσταση. Παράλληλα, η Ελένη αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την περιούσια που της κληροδότησε ο αδερφός της προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους του τόπου της που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
 

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 22:45

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 22:45

Η νύχτα επιφυλάσσει νέες προκλήσεις και αναπάντεχες εξελίξεις τόσο για τους κατοίκους του χωριού όσο και του κοινοβίου των Ματάλων. Ο Λοΐζος αρχίζει να υποψιάζεται την περίεργη συμπεριφορά της Ελένης, ενώ η Νικολίνα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον γιό της, σχετικά με τα ψέματά του και τις ενέργειες που έχει κρατήσει κρυμμένες απ’ αυτή. Μια φωτιά ξεσπάει στην παραλία, δημιουργώντας χάος και εντάσεις στο κοινόβιο των χίπηδων. Με λίγες μέρες απόσταση από τη συναυλία της χρονιάς, θα καταφέρουν άραγε οι χίπηδες να ανταπεξέλθουν στα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχονται;
 

banner
Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 22:45

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 22:45

Το άνοιγμα του ιατρείου του Χάρι πραγματοποιείται την κατάλληλη στιγμή στο χωριό των Ματάλων και φέρνει ιδιαίτερη χαρά τόσο στους κατοίκους όσο και στους χίπηδες, καθώς θα έχουν έναν δικό τους άνθρωπο να τους φροντίζει όποτε το χρειαστούν. Παράλληλα, οι χίπηδες δέχονται ισχυρό πλήγμα και ο αρχηγός τους, ο Μάρτιν, φαίνεται να βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση σοκ, που αρνείται να δεχτεί το τι συνέβη. Την ίδια στιγμή, ο Στιβ εντοπίζεται από τους φίλους του κατατρομαγμένος, χωρίς να αντιδρά στην επικοινωνία μαζί τους και ο Χάρι σπεύδει με τη Νάταλι να τον βοηθήσουν να συνέλθει από το σοκ. Τα πράγματα, όμως, εκτροχιάζονται στο χωριό των Ματάλων, καθώς ο Αρβανιτάκης συλλαμβάνει έναν ύποπτο ως πιθανό δολοφόνο της Ρηνιώς.
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα