Follow us

"Κι από Σμύρνη …Σαλονίκη": Η παράσταση συνεχίζεται

Η τεράστια επιτυχία με τα καθημερινά sold out συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη μέχρι τις 2 Μαρτίου 2024 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Κι από Σμύρνη... Σαλονίκη

Μετά την τεράστια επιτυχία του έργου "Κι από Σμύρνη …Σαλονίκη", με τα συνεχή sold out, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, αποφασίστηκε παράταση παραστάσεων έως το Σάββατο 2 Μαρτίου.

Η Μιμή Ντενίση δημιούργησε ένα έργο γεμάτο σασπένς, αγωνία, συναίσθημα, έρωτες, καταστροφές και θριάμβους με πολλούς και σημαντικούς ρόλους, που μετά την τεράστια επιτυχία στην Αθήνα σημείωσε και στην Θεσσαλονίκη καθημερινά sold out στην επιβλητική "Αίθουσα Φίλων της Μουσικής" χωρητικότητας 1.464 θέσεων.

Η περιοδεία της παράστασης "Κι από Σμύρνη …Σαλονίκη" θα συνεχιστεί στην Κύπρο μέσα στον Μάρτιο.

Υπόθεση:

Μία καινούργια Πατρίδα! Από την Σμύρνη... Στην Σαλονίκη.

Η Φιλιώ Μπαλτατζή, Αρχόντισσα της Σμύρνης με ό,τι απέμεινε από την οικογένεια της, φτάνει στη Σαλονίκη του 1923. Κανείς δεν ξέρει τι τους περιμένει. Σίγουρα όχι η ζεστή αγκαλιά της νέας πατρίδας όπως περίμεναν.

Σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον Μικρασιάτες, Πόντιοι και ντόπιοι αγωνίζονται για μια καλύτερη ζωή. Παράλληλα η σπουδαία και ευημερούσα εβραϊκή κοινότητα θυμίζει τη Σμύρνη. Όσο οι πρόσφυγες ανεβαίνουν τόσο η εβραϊκή κοινότητα κινδυνεύει. Ο φασισμός, που πλήττει την Ευρώπη πλησιάζει και τότε η ζωή αλλάζει για όλους…

Ένα έργο γεμάτο σασπένς, αγωνία, συναίσθημα, έρωτες, καταστροφές και θριάμβους με πολλούς και σημαντικούς ρόλους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα