Follow us

Όσα θα δούμε στην αποψινή "Ζήνα το βράδυ"

Οι δύο νεαροί, που κατηγορήθηκαν για ομαδικό βιασμό ανήλικης και αθωώθηκαν ομόφωνα απόψε το βράδυ στην Ζήνα

Η Ζήνα έρχεται βράδυ, ζωντανά στο Star, με κοινωνικά θέματα, που αφορούν στη σύγχρονη κοινωνία αλλά και με μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες, που θα προβληματίσουν, θα ευαισθητοποιήσουν και θα προκαλέσουν αντιδράσεις και συζητήσεις την επόμενη μέρα. Όσα τολμάμε να σκεφτούμε, αλλά δεν τολμάμε να πούμε, θα τα δείτε και θα τα ακούσετε στην εκπομπή "ΖΗΝΑ το βράδυ".

Όσα θα δούμε απόψε "Ζήνα το βράδυ"

Οι δύο νεαροί, που κατηγορήθηκαν για ομαδικό βιασμό ανήλικης και αθωώθηκαν ομόφωνα. Το ερωτικό ραντεβού, που κλείστηκε και με τους 3 μέσω διαδικτύου.

Προφυλακίστηκαν και πέρασαν 17 μήνες στις φυλακές Γρεβενών, δίπλα σε σκληρούς ποινικούς, βιαστές και δολοφόνους.

Οι φωτογραφίες τους δόθηκαν στη δημοσιότητα, διασύρθηκαν στο πανελλήνιο ως οι "βιαστές της Λιβαδειάς".

Σήμερα, ενάμιση χρόνο μετά... η απόλυτη ανατροπή. Αθωώθηκαν ομόφωνα.

Ο Μιχάλης και ο Νίκος, 25 και 27 χρόνων σήμερα, έρχονται στο πλατό της εκπομπής για να μιλήσουν για τη μεγάλη περιπέτειά τους. Ξεκίνησε από ένα διαδικτυακό φλερτ σε ένα chat κοινωνικής δικτύωσης και ένα ερωτικό ραντεβού για τρεις και κατέληξε με τους ίδιους να μπαίνουν στη φυλακή και να κινδυνεύουν ακόμη και με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Σήμερα παλεύουν να πετάξουν από πάνω τους την "ταμπέλα" του βιαστή και να συνεχίσουν τις ζωές τους, από εκεί ακριβώς όπου τις άφησαν.

Μαζί τους η δικηγόρος τους, Βάσω Πανταζή.

Οι "γύπες" του φλερτ και του διαδικτύου

Τάζουν αγάπες και "σηκώνουν" τραπεζικούς λογαριασμούς. Το χρήμα κίνητρο. Οι ερωτικές στιγμές παγίδα.

Ο Μανώλης Σφακιανάκης, στρατηγός ε.α. πρόεδρος διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, ειδικός ερευνητής διαδικτυακών εγκλημάτων και η Κέλλυ Ιωάννου – λέκτορας εγκληματολογίας, στην παρέα της εκπομπής, αναλύουν το φαινόμενο του έρωτα, που γεννιέται πίσω από τις οθόνες των υπολογιστών, αλλά και τους κινδύνους που κρύβει το σκοτεινό διαδίκτυο από τα ερωτικά "αρπακτικά".

Μαζί μας στο πλατό και ο γνωστός δικηγόρος Μανώλης Ροδουσάκης.

Ζωντανά και η ψυχολόγος, γνωσιακή συμπεριφορική ψυχοθεραπεύτρια, Πολύβια Γεράκη.

Μέσα από τη φυλακή και λίγες μέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσής του, ο "Γύπας της Θεσσαλονίκης" μιλά αποκλειστικά στην εκπομπή και κάνει αποκαλύψεις. Τι μήνυμα στέλνει στις γυναίκες, που τον μήνυσαν, γιατί όπως καταγγέλλουν, τους "πούλησε" έρωτα και τους απέσπασε τεράστια χρηματικά ποσά;

Μία 77χρονη γυναίκα θύμα απατεώνα, που της συστήθηκε ως καταξιωμένος γιατρός, της "πούλησε" έρωτα και της απέσπασε, με απίστευτο τρόπο, 152.000 ευρώ.

Έρχεται στο πλατό της εκπομπής και περιγράφει την περιπέτεια, που βιώνει.

Πολύ γνωστή επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης, ερωτεύτηκε διαδικτυακά και έγινε το απόλυτο έρμαιο στα χέρια του συντρόφου της, ο οποίος επιχείρησε να... "βάλει χέρι" στις τραπεζικές καταθέσεις της!

Οι ερωτικές υπηρεσίες

Μία μητέρα, που ανεβάζει τις προσωπικές στιγμές της σε διαδικτυακή πλατφόρμα ερωτικών υπηρεσιών, προκειμένου να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά! Ικανοποιεί τα φετίχ των ακολούθων της και μοιράζεται τα ερωτικά της βίντεο με τους fans, ενώ τα παιδιά της να κοιμούνται στο διπλανό δωμάτιο! Μία σοκαριστική αλήθεια ζωής της 40χρονης Σόνιας, που έρχεται ζωντανά στο πλατό της εκπομπής.

Σε πρώτο πρόσωπο ένα ακόμη θετικό πρότυπο

Σε πρώτο πρόσωπο αυτή την εβδομάδα, δίνει τη δική του νότα αισιοδοξίας ο Χρόνης Μπιθιζής. Στα 13 του χρόνια μία ηρωική πράξη τον έκανε να δει τη ζωή αλλιώς και να αφοσιωθεί στο κοινό καλό, βοηθώντας όσους τον έχουν πραγματικά ανάγκη. Ο καλός Σαμαρείτης της Σαλαμίνας και οι καλές του πράξεις γίνονται κίνητρο και παράδειγμα για όλους.

Σε ζωντανές συνδέσεις πρόσωπα από όλες τις ηλικιακές ομάδες συμμετέχουν ενεργά και εκφράζουν δυναμικά τις απόψεις τους για τα σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα