Follow us

Ποιος πρωταγωνιστής αποχωρεί από τη "Γη της Ελιάς"

Ο Κούλλης Νικολάου αποκάλυψε και τον πασίγνωστο πρωταγωνιστή που αποχωρεί από τη "Γη της Ελιάς"

Ο Κούλλης Νικολάου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Breakfast@Star" και τον Πάνο Παπαδόπουλο και αναφέρθηκε στη νέα σειρά Famagusta, ενώ αποκάλυψε και τον πασίγνωστο πρωταγωνιστή που αποχωρεί από τη "Γη της Ελιάς".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

"Στόχος μας πάντα σε μια δουλειά είναι να πετύχουμε το καλύτερο. Όσο περνάει ο καιρός και βγαίνουν στον αέρα τα επεισόδια, είναι ένα περίεργο συναίσθημα το οποίο δεν εκφράζεται. Συνειδητοποιούμε ότι κάνουμε κάτι το οποίο, ναι μεν το στοχεύσαμε, αλλά δεν αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος. Όσο περνάει όμως ο καιρός νομίζω ότι μεγαλώνει μέσα μας όπως μεγαλώνει ταυτόχρονα και η ευθύνη" είπε αρχικά ο Κούλλης Νικολάου.

Διαβάστε Επίσης

"Δεν είναι μόνο θέμα Ντάνου, είναι θέμα τέταρτης σεζόν. Η συνεργασία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο κλείνει πολύ ευχάριστα και όμορφα. Ήταν προγραμματισμένο κάπως να γίνει αυτό και πάμε παρακάτω. Ο κύκλος του ρόλου δεν έχει κλείσει στον αέρα, κλείνει στην τρίτη σεζόν τελοσπάντων. Ο Γιώργος δεν έχει τελειώσει ακόμα τα γυρίσματα. Απ’ ότι ξέρω είναι και οι μέρες που περιμένει το παιδάκι του, ο Θεός να είναι μαζί του, να έχει μια καλή γέννα η σύζυγος του και σαν ζευγάρι να βιώσουν το μέγιστο γιατί ο ερχομός ενός παιδιού είναι το μέγιστο στον άνθρωπο" προσέθεσε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα