Follow us

Η νέα συλλογή της Carpisa είναι το τέλειο δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου

Στη νέα συλλογή της Carpisa μπορείς να βρεις το ιδανικό δώρο για την αγαπημένη σου και όχι μόνο!

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Carpisa - : Amati e Ama!

Αυτή τη χρονιά, η Carpisa εμπνέεται από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και παρουσιάζει τη νεά της συλλογή που είναι αφιερωμένη στην αγάπη, όχι όμως μόνο προς τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά και σε εσένα την ίδια! Η νέα καμπάνια Carpisa έχει κεντρικό μήνυμά της: Amati e Ama!

Η νέα συλλογή της Carpisa είναι το τέλειο δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου

Σε έναν κόσμο που συνήθως σου μαθαίνει να αναζητείς την αγάπη από κάποιον ή κάποια, η Carpisa έρχεται να σου υπενθυμίσει ότι η αρχή κάθε μορφής αγάπης δεν είναι άλλη από εκείνη προς τον εαυτό σου.

Carpisa

Τα λουλούδια, με όλη την ομορφιά και την ευαισθησία τους, γίνονται ένα ισχυρό σύμβολο της αγάπης για τον εαυτό μας.

Carpisa

Το Amati e Ama! αναδύεται συμβολικά ως η χειρονομία του να χαρίζεις στον εαυτό σου ένα λουλούδι, ένας απλός τρόπος να τιμήσεις την ύπαρξή σου και να αναγνωρίσεις τη μοναδικότητά σου.

Carpisa

Η σειρά Lucy είναι η πρωταγωνίστρια του πρώτου μέρους αυτής της σεζόν με τα προσαρμόσιμα μοντέλα της. Στη συλλογή θα βρεις τσάντες ώμου, σακίδια πλάτης και τσαντάκια, διαθέσιμα σε χρώματα μέντας, ανοιχτό κίτρινο, πούδρα και γάλακτος.

Carpisa

Όλα τα αξεσουάρ μπορούν να προσαρμοστούν στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πώς; Προσθέτοντας charms σε σχήμα καρδιάς ή επίγραμμα "Love" αλλά και απλά μονογράμματα με το αρχικό του ονόματός σου.

Carpisa

Με αυτή την αφορμή δημιουργήθηκε η σειρά Nevia, η οποία αποτελείται από νέα αξεσουάρ με all-over prints καρδιάς, διαθέσιμη σε μαύρο και ροζ της πούδρας.

Carpisa

Η συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα, ενώ η καμπάνια θα προβάλλεται στις επίσημες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (Instagram, TikTok και Facebook) και σε όλα τα άλλα μέσα ενημέρωσης της Carpisa.

Δες παρακάτω το βίντεο της καμπάνιας!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα