Follow us

Παγιδευμένοι - spoiler: Στόχος φονιάδων ο Δημήτρης!

Ο Δημήτρης γίνεται στόχος στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Παγιδευμένοι"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Παγιδευμένοι R

Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς "Παγιδευμένοι", σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού "Τηλεθεατής".

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, ο Δημήτρης Μαρκέτος γίνεται στόχος δολοφονκής επίθεσης.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του "Τηλεθεατή"

Η νέα περίεργη υπόθεση που ερευνούν και οι απειλές που δέχεται εκείνη, φέρνουν την Άννα και τον Δημήτρη πιο κοντά. Κάποιος, όμως, είναι αποφασισμένος να τους σταματήσει. Η έκρηξη στο αυτοκίνητο του Δημήτρη το κάνει σαφές αυτό.

ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Ο Δημήτρης μαθαίνει από τον Σταύρο για το απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε η Άννα και της κάνει φασαρία που το έκρυψε από τον ίδιο. Την ίδια στιγμή, ένας άγνωστος άντρας, μέσω της Λίνας, της στέλνει και πάλι προειδοποιητικό μήνυμα. "Πες στη θεία σου να σταματήσει τον άντρα της. Να πείσει τον εισαγγελέα να κλείσει την υπόθεση, διαφορετικά θα τον σταματήσουμε εμείς", της λέει. Έντρομη εκείνη τηλεφωνεί στην Άννα. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, ο Δημήτρης αποφασίζει να πάρει επιπλέον μέτρα ασφαλείας. Βάζει αστυνομικούς έξω από το πατρικό της Άννας και προτείνει σε εκείνη να μείνει σπίτι του και όχι μόνη της στο γραφείο της. Μετά από πιέσεις δέχεται, αλλά του βάζει έναν όρο: εκείνος να μείνει στο σπίτι του πατέρα του. Μόλις το μαθαίνει ο Γεράσιμος, αποφασίζει να αναλάβει δράση για να τους φέρει πιο κοντά. Κλειδώνει την πόρτα του σπιτιού και αφήνει πάνω το κλειδί για να μην μπορεί να μπει ο Δημήτρης. Έτσι εκείνος αναγκάζεται να πάει στο δικό του σπίτι, όπου βρίσκεται η Άννα. Ωστόσο, τσακώνονται και πάλι κι εκείνη φεύγει μέσα στη νύχτα. Ο Δημήτρης την ακολουθεί και στήνει καρτέρι κάτω από το γραφείο της. Εκείνη τελικά τον λυπάται να περιμένει μέσα στο κρύο και του προτείνει να ανέβει πάνω. Οι δυο τους κάνουν έρωτα μετά από καιρό… Το επόμενο πρωί, η Άννα τονίζει στον Δημήτρη πως ήταν λάθος αυτό που συνέβη μεταξύ τους κι εκείνος συμφωνεί.

Άννα: Καλύτερα να το ξεχάσουμε.

Δημήτρης: Το ξέχασα ήδη!

Α.: Δεν θα ξανασυμβεί. Στο κάτω κάτω, παίρνουμε διαζύγιο. Έτσι, επιστρέφουν στην καθημερινή τους ρουτίνα σαν να μη συνέβη τίποτα, ενώ ένα νέο στοιχείο δίνει άλλη τροπή στην υπόθεση που εξετάζουν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα