Follow us

Σασμός - spoiler: Στα μαχαίρια Μαρίνα & γιαγιά Ειρήνη!

Η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη σε σύγκρουση στη συνέχεια του "Σασμού"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Σασμός - Μαρία Πρωτόπαππα & Όλγα Δαμάνη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται στα νέα επεισόδια της σειράς "Σασμός".

H Mαρίνα ζητά απαντήσεις από την πεθερά της για τα μυστικά των Βρουλάκηδων που της κρύβει, ψάχνοντας απαντήσεις για τον Ανδρέα και το μένος του κατά των Σταματάκηδων, αλλά δεν παίρνει καμιά απάντηση.

Η εξαφάνιση του Ανδρέα, όμως, πυροδοτεί την οργή της γιαγιάς Ειρήνης, καθώς θεωρεί υπεύθυνους τους Σταματάκηδες και ζητά εκδίκηση, αν χαθεί κι άλλος Βρουλάκης, από δικό τους φταίξιμο.

Αναλυτικά όσα αποκάλυψε ο Τηλεθεατής

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ

Καθώς ο Μαθιός επιμένει στην ενοχή του Βαγγέλη, ο Χρήστος εξετάζει τον Μανόλη, πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στον πραγματικό ένοχο της δολοφονίας του Στεφανή. Η Θοδώρα βλέπει τον Γιώργο και την Εύα να φιλιούνται και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, ενώ η Ξένια δίνει τελικά το στίγμα για το πού βρίσκεται η Νάντια. Έχοντας μάθει την αλήθεια από τον Θανάση, ότι ο Ανδρέας οργάνωσε τη βομβιστική επίθεση στο σπίτι της Βασιλικής και του Μαθιού αλλά και την απόπειρα δολοφονίας του, η καπετάνισσα μαλακώνει με τον Παύλο και πιέζει τον παπά να μιλήσει στον Ανδρέα και να του πει την αλήθεια, ότι πατέρας του είναι ο Ρούσσος και στις φλέβες του κυλάει αίμα Σταματάκηδων. Λίγο αργότερα, ο Παύλος και ο παπα-Μιχάλης βλέπουν τον Ανδρέα να αποχαιρετά το μικρό Πετρή, σαν να είναι η τελευταία φορά, και αρχίζουν να ανησυχούν. Η Καλλιόπη ζητά από τον Ανδρέα να της πει αν εκείνος έδωσε εντολή για τη δολοφονία του άντρα της Βασίλη. Εκείνος παραδέχεται ότι ο θάνατος του Βασίλη στη φυλακή ήταν εκδίκηση για το θάνατο του Μάρκου. Εξοργισμένη εκείνη, του αποκαλύπτει την αλήθεια για την ταυτότητα του πατέρα του. "Ο Ρούσσος ήταν ο πραγματικός σου πατέρας και όχι ο Μανούσος. Ο Βασίλης ήταν θείος σου, αυτόν σκοτώσατε", του λέει. Ένας πυροβολισμός ανατρέπει τα πάντα και οδηγεί στην εξαφάνιση του Ανδρέα...

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ

Η αποκάλυψη του μυστικού για την πατρότητα του Ανδρέα φέρνει σε σύγκρουση τη γιαγιά Ειρήνη με τη Μαρίνα, ενώ η Αργυρώ, μετά τη συζήτηση με τη μάνα της, προσπαθεί να διαχειριστεί όσα έμαθε για τον Ανδρέα. Η κλήτευση της Νάντιας από τον εισαγγελέα Χρήστο Γιακωβάκη, προκειμένου να καταθέσει όσα ξέρει για τον Φαρμάκη, προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα σε όλους. Όμως και η ίδια έρχεται αντιμέτωπη με πολλές αποκαλύψεις που την αφορούν. Το ένστικτο του Χρήστου για τις παράνομες ενέργειες του οινοποιείου αποδεικνύεται σωστό. Η έρευνα της αστυνομίας αποκαλύπτει το κρυμμένο οπλοστάσιο και ο Παύλος οδηγείται στο τμήμα. Ο Τηλέμαχος συνεχίζει να ψάχνει τον αδελφό του, ενώ πιστεύει όλο και πιο βαθιά ότι ευθύνονται οι Σταματάκηδες για την εξαφάνισή του. Ο Παύλος, κρατούμενος, είναι ανήσυχος για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν. Η επίσκεψη, όμως, του Μαθιού και της Καλλιόπης του προκαλεί ανακούφιση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα