Follow us

"ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ¨: Επιστρέφει με λαίκά τραγούδια και νέους καλεσμένους

Ποιους θα υποδεχθεί ο Χρήστος Φερεντίνος στην εκπομπή του Σαββάτου

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 21.00, ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται αγαπημένους φίλους και μας προσκαλεί σε ένα ακόμα βράδυ με πολύ τραγούδι, κέφι και χορό.

Καλεσμένος ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής που έχει βάλει τη σφραγίδα του με την χαρακτηριστική φωνή του σε τραγούδια που αγαπάμε. Στην παρέα μας, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο μεγάλος συνθέτης που με τις νότες του δημιουργεί ολόκληρους μουσικούς κόσμους, ο εξαιρετικός λαϊκός ερμηνευτής Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής της νέας γενιάς Χρήστος Χολίδης. Μαζί τους ο ανατρεπτικός και ευφυής Σπύρος Γραμμένος που έρχεται πάντα με ενέργεια και χιούμορ να μιλήσει για ό,τι μας συμβαίνει, η Σαββέρια Μαργιολά που με την υπέροχη φωνή της μας ταξιδεύει σε δρόμους λαϊκούς καθώς και η Άσπα, ένα ακόμη νέο κορίτσι που δηλώνει την αγάπη της για το λαϊκό τραγούδι.

Τη μεγάλη παρέα συμπληρώνουν ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μανιάτης που αγαπά το καλό λαϊκό τραγούδι, το επιτυχημένο ραδιοφωνικό δίδυμο, Θοδωρής Βαμβακάρης – Τάκης Γιαννούτσος, η Βασιλική Στεφάνου που στηρίζει με την φωνή της τη συνέχεια του λαϊκού τραγουδιού, η ηθοποιός- τραγουδίστρια Τραϊάνα Ανανία και οι ηθοποιοί Νίκη Παλληκαράκη, Μαριλένα Ράδου, Μιχάλης Μαρκάτης, Σπύρος Πούλης και Κώστας Αποστολάκης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα