Follow us

Μόνο στο Yupiii! Ο Χρήστος Λούλης κάνει τις πρώτες αποκαλύψεις για το "Famagusta" του Αντρέα Γεωργίου

Ο Χρήστος Λούλης συστήνει στο κοινό τον ρόλο του στη σειρά "Famagusta"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ
Χρήστος Λούλης - Famagusta

Ο Χρήστος Λούλης μας συστήνει τον ήρωα που υποδύεται στη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου με τίτλο "Famagusta", η οποία ξυπνά μνήμες από τα μαρτυρικά γεγονότα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το 1973 και αποκαλύπτει αληθινές ιστορίες απλών ανθρώπων, που βίωσαν την τραγωδία.

Ο ίδιος υποδύεται το δημοσιογράφο Μάικλ Κούρτη, ο οποίος, φτάνοντας στην Κύπρο για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ, βρίσκεται αντιμέτωπος με την τραγική προσωπική του ιστορία. Είναι κι αυτός ένας από τους χιλιάδες αγνοούμενους της εισβολής.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

"ΠΟΛΥ ΠΥΚΝΟ ΚΑΙ ΒΑΘΥ"

Εσείς υποδύεστε το παιδί που χάνεται μέσα στη δίνη των γεγονότων. Αυτό το γνωρίζει ο ήρωας που υποδύεστε όταν φτάνει στην Κύπρο;

Όχι, έχει άλλη αίσθηση για τη ζωή του, για το ποιος είναι. Μέσα στη διάρκεια της ιστορίας αποκαλύπτεται, τόσο στον ίδιο όσο και στους άλλους, πως κάτι άλλο συμβαίνει.

Ποια θα είναι η αντίδρασή του όταν θα γνωρίσει την πραγματική του οικογένεια;

Αυτή η αντίδραση δεν μπορεί να χωρέσει σε μία λέξη, ούτε σε μια φράση. Είναι κάτι πολύ πυκνό, βαθύ και έντονο αυτό που του συμβαίνει. Φαντάζομαι ότι οποιοσδήποτε μάθαινε ότι η ζωή του, οι ρίζες του, η καταγωγή του δεν είναι αυτά που νομίζει, θα ένιωθε ένα σοκ, ένα άδειασμα, ένα μούδιασμα.

Θα είναι και πολύ δύσκολο να χτίσει μια σχέση με την πραγματική οικογένειά του;

Είναι σαν να του λένε: "Αυτός είναι ο πατέρας σου και αυτή η μητέρα σου κι έτσι πρέπει να τους αντιμετωπίζεις”, αλλά για εκείνον είναι δύο άγνωστοι. Ίσως όταν είσαι παιδί να είναι πιο εύκολο, αλλά όταν είσαι μεγάλος κάπως τα πράγματα έχουν ήδη πάρει μια τροπή και δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς.

Ποια θα είναι η αντίδραση της γυναίκας που τον έχει μεγαλώσει;

Είναι μια γυναίκα που έχει μεγαλώσει ένα παιδί, το οποίο αγαπάει σαν δικό της, οπότε σίγουρα θα υπάρχει στο μυαλό της η σκέψη ότι, αν μάθει την αλήθεια, ίσως να μην την αγαπάει πια ή να την ξεχάσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα