Follow us

Σε ποια εκπομπή του Σαββατοκύριακου θα κάνει ποδαρικό η Φαίη Σκορδά;

Ποδαρικό στην εκπομπή για τη νέα χρονιά κάνει η Φαίη Σκορδά

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
Φαίη Σκορδά

Η εκπομπή "Μαμά-δες" έρχεται την πρώτη Κυριακή του χρόνου, 7 Ιανουαρίου 2024, στις 16:00, στην ΕΡΤ 1, με νέο κύκλο εκπομπών.

Όσα θα δούμε στην πρώτη εκπομπή

Ποδαρικό στην εκπομπή για τη νέα χρονιά κάνει η Φαίη Σκορδά, η οποία υποδέχεται την Τζένη Θεωνά στο στούντιο της εκπομπής της και μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, τη δεμένη σχέση με την οικογένεια, την καριέρα της και τα παιδιά της.

Η Μαματσίτα έρχεται και τη νέα χρόνια με μια ανατρεπτική συνταγή, για να φάνε τα παιδιά μας θρεπτικά και υγιεινά. Φτιάχνει κρέπες κόκκινης φακής, με μόλις δύο υλικά και μάλιστα χωρίς αλεύρι, γαλακτοκομικά και γλουτένη.

Η Ανούσα Μελά μάς δείχνει πώς να εμπλουτίσουμε το στιλ μας μέσω των αξεσουάρ, και συγκεκριμένα με υπέροχες στέκες, που μπορούν να διαφοροποιήσουν την εμφάνισή μας ακόμα κι αν φορέσουμε το ίδιο ρούχο ξανά.

Ο Τάσος Κωστής, ένας υπερήφανος μπαμπάς, αλλά και ένας τρισευτυχισμένος παππούς, μιλάει για τον γιο του, για τα εγγόνια του και για τη γυναίκα του, που δεν τον άφησε ποτέ –όπως χαρακτηριστικά λέει– να καβαλήσει το καλάμι.

Σε ποια εκπομπή του Σαββατοκύριακου θα κάνει ποδαρικό η Φαίη Σκορδά;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα