Follow us

Έρωτας Φυγάς - Spoiler: Ο Ιάσονας "τελειώνει" την Αλεξάνδρα μετά την απόπειρα φυγής με τον Μάρκο

Κίνηση ματ από τον Ιάσονα στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Έρωτας Φυγάς"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
'Ερωτας Φυγάς

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς "Έρωτας Φυγάς".

Η απόπειρα του Μάρκου και της Αλεξάνδρας να φύγουν με τα τρία παιδιά τους αποτυγχάνει και ο Ιάσονας είναι αποφασισμένος να πάρει τη γυναίκα του και τα παιδιά του και να εγκατασταθούν στην Αμερική.

Αναλυτικά όσα αποκάλυψε το "Τηλέραμα"

Η φυγή του Μάρκου και της Αλεξάνδρας με τα παιδιά δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Διάφορες αναποδιές ανακόπτουν την πορεία τους, με τον χρόνο να τρέχει αμείλικτος. Η εισβολή της μαινόμενης Νότας στο Κιάρι προκαλεί αναταράξεις, με τον Ιάσονα να μένει εμβρόντητος όταν διαπιστώνει ότι η γυναίκα του και τα παιδιά του λείπουν. Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να τους βρει και να εκδικηθεί μια για πάντα τον Μάρκο.

Αναπάντεχος επισκέπτης

Ο Μάρκος παραμένει υπό κράτηση και η Ευγενία με τον Ιάσονα ετοιμάζονται να του κάνουν μήνυση για την απαγωγή των παιδιών τους. Η Αλεξάνδρα βρίσκεται πίσω στο αρχοντικό και μαθαίνει ότι μετά το μνημόσυνο της Μαργέτας ο Ιάσονας έχει κανονίσει τα πάντα ώστε να φύγουν με τα παιδιά στην Αμερική. Μια απρόσμενη εξέλιξη όμως στη συμφωνία του με τους Γερμανούς θα του αλλάξει τα σχέδια...

Η Μαργέτα, μακριά πλέον από τον Στέφανο, που βρίσκεται πίσω στη Μεσσήνη, δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη όταν επιστρέφει στο σπίτι της στην Κηφισιά. Η σχέση του Μάρκου και του Στέφανου κλονίζεται στον απόηχο των προηγούμενων γεγονότων, αφήνοντας και τους δύο σε άσχημη κατάσταση. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα προσπαθεί να μεταπείσει τον Ιάσονα, ώστε να μη μετακομίσουν στο εξωτερικό, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος.

Η αδιαλλαξία του δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη την Ουρανία, που παρατηρεί τη συμπεριφορά του και τον προειδοποιεί πως, αν δεν μαλακώσει, θα χάσει και την Αλεξάνδρα αλλά και την ίδια. Ενόσω η Χαρά πολεμά με τον τρόπο της τον Ανδρέα, η Νάντια φαίνεται να δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τις νοσηρές βλέψεις του Σωκράτη και βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Φάνης συνεχίζει να επικοινωνεί με τη... μυστηριώδη γυναίκα και τώρα καταστρώνουν ένα νέο σχέδιο. Ο Στρατής προσπαθεί να ξεφορτωθεί το πτώμα του Μίμη, για να μην έχει χειρότερα μπλεξίματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα