Follow us

Η Μαντώ Γαστεράτου μοιράζεται με το Missbloom στιλιστικές συμβουλές για να είσαι κομψή από το πρωί έως το βράδυ

Τα στιλιστικά μυστικά στα οποία ορκίζεται η Μαντώ Γαστεράτου.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ
γαστερατου

Ένας από τους πολλούς λόγους που οι γυναίκες τρέφουμε ένα τόσο βαθύ συναίσθημα αγάπης για τον κόσμο της μόδας είναι πως μας προσφέρει την κατάλληλη στιλιστική συμβουλή για να εξελίξουμε το ντύσιμό μας, όποιο challenge κι αν καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας. Ως σύγχρονες γυναίκες που προσπαθούν να ισορροπήσουν με μεγάλη προσπάθεια -και χάρη- ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική ζωή, οι σημαντικότερες συμβουλές μόδας που χρειαζόμαστε είναι εκείνες που αφορούν τη δημιουργία ενός κομψού day to night outfit.

Πολύτιμη βοήθεια στην εν λόγω επίτευξη του στόχου μας είναι οι εταιρείες μόδας που αντιλαμβάνονται τις fashion ανάγκες που έχει μία γυναίκα της εποχής μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Regalinas που με κάθε νέα της συλλογή επιβεβαιώνει ολοένα και περισσότερο πως ο στόχος της είναι να βοηθήσει την κάθε γυναίκα να εκφραστεί μέσα από το ντύσιμό της, να νιώσει αυτοπεποίθηση και κομψότητα. Όσες ώρες κι αν βρίσκεται εκτός σπιτιού.

Αφού λοιπόν έχουμε θέσει τον fashion στόχο μας και έχουμε ξεχωρίσει το ελληνικό brand που θα μας βοηθήσει να τον πετύχουμε, χρειαζόμαστε κάτι επιπλέον. Κάποιες στιλιστικές συμβουλές δηλαδή, που θα κάνουν τη διαδικασία πιο εύκολη και διασκεδαστική. Η Μαντώ Γαστεράτου λοιπόν, φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το Missbloom, φορώντας τέσσερα total looks που φέρουν την υπογραφή της Regalinas και είναι τέλειες προτάσεις για εσένα που θέλεις να είσαι κομψή από το πρωί έως το βράδυ.

Έντονα patterns ίσον all day κομψότητα

Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι πάντα είναι πως η all day κομψότητα δεν απαιτεί απαραίτητα να περνάς πολλές ώρες μπροστά από τον καθρέφτη ή την ανοιχτή ντουλάπα για να δημιουργήσεις το τέλειο σύνολο. Η Μαντώ Γαστεράτου προτείνει λοιπόν να επενδύσεις σε ένα εμπριμέ twin set όπως αυτό από τη νέα συλλογή της Regalinas που αποτελείται από τζάκετ και mini φούστα. το άκρως εντυπωσιακό pattern του με τα μπλε τριαντάφυλλα κερδίζει τις εντυπώσεις και πρόκειται να σε κάνει να νιώθεις η fashionista που ονειρεύεσαι.

Όσον αφορά στο styling, η Μαντώ Γαστεράτου συνδύασε το εμπριμέ twin set της με ένα μαύρο ζιβάγκο και μαύρα δερμάτινα μποτάκια με τετράγωνο τακούνι. Κάπως έτσι, θα νιώθεις προσεγμένη και cool από το πρωί έως το βράδυ.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα