Follow us

"Φόνοι στο Καμπαναριό" : Ποιοι είναι οι διάσημοι guests που θα εμφανιστούν στο νέο επεισόδιο

Τι αποκαλύπτει το νέο τρέιλερ της σειράς

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η καινούρια σειρά του Alpha "Φόνοι στο Καμπαναριό” ήδη έχει ξεκινήσει δυναμικά, περιλαμβάνοντας ένα cast από πολύ γνωστούς ηθοποιούς. Σε αυτό το δυναμικό, όπως δείχνει το νέο τρέϊλερ του επεισοδίου αυτής της Παρασκευής, έρχονται να προστεθούν γνωστοί ηθοποιοί από άλλες σειρές του Alpha.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Γκοτσόπουλο και Μιχάλη Αεράκη.

Το πρώτο guest του 4ου επεισοδίου έρχεται από τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, ο οποίος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη δεύτερη σεζόν του "Παράδεισου Των Κυριών" καθώς υποδύεται τον Σίμο Πολύζο. Στους Φόνους Στο Καμπαναριό θα υποδυθεί τον ιδιοκτήτη ενός ινστιτούτου μεταμόσχευσης μαλλιών, από τον οποίο θα αναζητήσουν απαντήσεις Σοφιανός και Τσακαλάκης σχετικά με το θύμα της δολοφονίας στη Μονή.

Το δεύτερο guest του επεισοδίου έχει αίσθηση "Σασμού" καθώς ο Μιχάλης Αεράκης, ο αγαπημένος παπα-Μιχάλης της επιτυχημένης σειράς του Alpha, θα κάνει έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν στον οποίο τον έχουμε συνηθίσει. Θα υποδυθεί έναν γείτονα, τον οποίο συναντούν η Ηγουμένη Μαρία και η αδελφή Αρσινόη και θα εμφανιστεί κρατώντας ένα...πριόνι.

Το νέο επεισόδιο θα μεταδοθεί την Παρασκευή στις 21:00

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα