Follow us

Ο Γιατρός | Αντρέας και Μάρκος έρχονται αντιμέτωποι

Όσα θα γίνουν στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Alpha, "Ο Γιατρό"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

"Ο Γιατρός" με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη επιστρέφει απόψε στον Alpha, στις 22:40, με ολοκαίνουργιο επεισόδιο.

Στο έκτο επεισόδιο του ιατρικού δράματος θα παρακολουθήσουμε αρκετούς guest stars ρε ρόλους έκπληξη. Πιο συγκεκριμένα, στο ρόλο του Τζίμη ο Christian Culbida, στο ρόλο της Μαρίας η Εριέττα Μανούρη, στο ρόλο της Μητέρας του Δημήτρη η Αλίνα Κωτσοβούλου, στο ρόλο του Γιοβάνογλου ο Μιχάλης Μητρούσης

Η περίληψη του επεισοδίου:

Ένα ειδικό επεισόδιο, δώδεκα χρόνια πριν όσο ακόμα εξασκούσε την ιατρική χωρίς κανέναν περιορισμό, όπως τώρα. Ο Ανδρέας έρχεται αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής του: να γίνει ο νέος διευθυντής της παθολογίας. Την ίδια θέση όμως κυνηγάει και ο Μάρκος, πράγμα που τους βρίσκει σε μια κόντρα για το ποιος θα αποδείξει ότι την αξίζει περισσότερο. Μην θέλοντας να χάσει τον εαυτό του σε αυτή την κόντρα, ο Ανδρέας αποφασίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να είναι κοντά στους ασθενείς του. Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας της Άννας όμως ανατρέπει τις ισορροπίες τους και τους φέρνει στα όρια τους. Αν και στην αρχή δεν καταφέρνει να σταθεί στο πλευρό της τελικά συνειδητοποιεί ότι το πιο σημαντικό γι’ αυτόν είναι οι άνθρωποι που έχει γύρω του με αποτέλεσμα να ξεχνάει τους κανόνες και να γίνεται ο γνωστός παρορμητικός Ανδρέας.

Παράλληλα, βλέπουμε να επισκέπτεται τον Τζίμη, έναν 16χρονο ασθενή του, στην περίπτωση του οποίου αναγκάστηκαν να προβούν σε ακρωτηριασμό ποδιού για να σώσουν τη ζωή του. Ο νεαρός όταν αντιλαμβάνεται τι του έχει συμβεί καταρρέει αλλά ο Αντρέας είναι εκεί για να τον στηρίξει, καθώς τότε ακόμα δεν είχε συμβεί ο θάνατος του γιου του, ο οποίος τον στέγνωσε συναισθηματικά και τον έκανε να αντιμετωπίζει όλες τις ιατρικές περιπτώσεις που αναλάμβανε ως απλά περιστατικά χωρίς καμία εμπλοκή με τον ασθενή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα