Follow us

Χαμογέλα και πάλι | Η Σίσσυ Χρηστίδου και η ανανεωμένη ομάδα της έρχονται

Το Σάββατο επιστρέφει το "Χαμογέλα και πάλι" στο Mega

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Μετά την καλοκαιρινή διακοπή, το "Χαμογέλα και πάλι” επιστρέφει στο Mega το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 09:50.

Η Σίσσυ Χρηστίδου θα έχει στο πλευρό της τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Νίκο Συρίγο, αλλά και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Χαμογέλα και πάλι | Η Σίσσυ Χρηστίδου και η ανανεωμένη ομάδα της έρχονται

Η ανακοίνωση του Mega:

Η εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι!" με τη Σίσσυ Χρηστίδου κάνει πρεμιέρα στο MEGA το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 09:50 γεμίζοντας τα πρωινά μας με την καλύτερη συντροφιά, διασκεδαστικές τηλεοπτικές στιγμές, δημοφιλείς καλεσμένους αλλά και καθαρή και ουσιαστική ματιά σε σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.

Έχοντας καταφέρει να συνδυάσουν επιτυχώς την ψυχαγωγία με την ενημέρωση, η Σίσσυ Χρηστίδου και η ανανεωμένη ομάδα της θα συνεχίσουν να αποτελούν μία σταθερή αξία, μία δεμένη και ασυναγώνιστη παρέα κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50.

Δίπλα της οι: Παύλος Σταματόπουλος, Νίκος Συρίγος, Βάλια Χατζηθεοδώρου ενώνουν τις δυνάμεις τους, βάζουν τις δικές τους πινελιές, με όρεξη και χαμόγελο για να κατακτήσουν τις καρδιές των τηλεθεατών και για μία ακόμα σεζόν, ενώ τα τηλεοπτικά δρώμενα σχολιάζει ο Γρηγόρης Μελάς μαζί με αποκλειστικό και έγκυρο ρεπορτάζ.

Από το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, η εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι!" και η Σίσσυ Χρηστίδου μάς προσκαλούν στην πάντα φιλόξενη συντροφιά τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα