Follow us

Νάνσυ Ζαμπέτογλου & Θανάσης Αναγνωστόπουλος με δεύτερη εκπομπή στην ΕΡΤ;

Οι παρουσιαστές του "Στούντιο 4" και οι ιθύνοντες της ΕΡΤ ενώνουν τις δυνάμεις τους

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Νάνσυ Ζαμπέτογλου & Θανάσης Αναγνωστόπουλος R

Διευρύνεται η συνεργασία της Κρατικής Τηλεόρασης με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη "Real Life".

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, η Δημόσια Τηλεόραση έχει στραμμένο το βλέμμα της στη δημιουργία μίας πρωτότυπης εκπομπής η οποία θα εστιάζει σε όσα συμβαίνουν στην ΕΡΤ.

Η νέα εκπομπή θα φέρνει τείνει να μοιάζει με "εσωτερικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ" και θα ασχολείται με νέες παραγωγές, , σίριαλ, και δράσεις που αφορούν τη δημόσια τηλεόραση.

Την παραγωγή της εκπομπής, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, πρόκειται να αναλάβουν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα προορίζεται για την ΕΡΤ1 και θα μεταδίδεται τα Σάββατα. Ο παρουσιαστής, όπως διαβάζουμε στη "Real Life", θα είναι ο Μιχάλης Παπδημητρίου, που πρωταγωνίστησε στην "Τούρτα της μαμάς". Δίπλα του θα σταθεί τηλεοπτικά μία γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει ακόμα κλειδώσει.

Φαίνεται πως η γυναικά συμπαρουσιάστρια που αναζητούσαν βρέθηκε και μάλιστα έκαναν και την φωτογράφισή τους για τη νέα αυτή εκπομπή και δεν είναι άλλη από την ηθοποιό, Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Η εκπομπή θα ονομάζεται "ΕΡΤ Backstage" και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 17.00, αρχής γενομένης από το ερχόμενο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τον επίσημο ποργραμματισμό της δημόσιας τηλεόρασης.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου & Θανάσης Αναγνωστόπουλος με δεύτερη εκπομπή στην ΕΡΤ;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα